kolay gelsin ilhan iyi yayınlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Çok heyecanlıyım
Konuşmayı yayının son kısmına bırakıyorum arkadaşlarTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
iyi yayınlar ilhan.
Yorum
-
İlk olarak barış_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden heyecanlısın ilhan
_?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Kendisi bu işleri çok rahat yapar hocam
@ Uzunoğlu ,
Baba yayının ikinci bölümünde buralarda olursan kopacağızTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi bu işleri çok rahat yapar hocam
@ Uzunoğlu ,
Baba yayının ikinci bölümünde buralarda olursan kopacağız
Başka zamanda koparırsın bizi
Yorum
-
iyi yayinlar
Trabzonspor Vestel Manisaspor'un milli orta saha oyuncusu Burak ve Selçuk İnan'ın transferini bitirdi. Bordo mavili yönetim Selçuk için 2Milyon 250 bin euro bonservis bedeli ' isteyen Manisa yönetimini 1 Milyon ,750 bin euro'ya ikna etti
Başkan Kenan Yararlı ile sıkı pazarlığa giren Trabzonspor başkan yardımcısı Saner Ayar son görüşmesinde Vestel Manisaspor başkanı Kenan Yararlı'yı ikna etti. Selçuk resmi imza için Trabzonlu yöneticilerden haber bekliyor.
Burak için ödenen bonservis bedeli öğrenilemezken ikmi futbolcu yarın Trabzona gelerek imza atacak
Spor61Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Prena,
Eyvallah baba
@ Barış ,
Bunun tartışmasını " Transfer Dosyasında " çok yaptıkBelki Selçuk öyle paslar atıyordu da forvetleri atamıyordu? Yani çok saçma bir kıstas.
@ Uzunoğlu ,
Başka zamana artıkTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum