Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilhan degişiklik başarıyla gercekleşti konuyla ilgilenen arkadaşa tekrar teşekkürler
    Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• sıkılmadık ilhan keyfle dinliyorum, dinlene dinleneeee.. ben sanırım senin saçların neden öle anladım sende anladın daaa..ççç

Yorum

• İlk olarak barış_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilhan degişiklik başarıyla gercekleşti konuyla ilgilenen arkadaşa tekrar teşekkürler
        eski kullanıcı adınızı da imzanıza yazarsanız tam olacak
        Fanatik Pacci

Yorum

• ah be ilhan abi bide konuşabilsen çok şey söylicen ama.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Estağfurullah efendim, sizi dinlemek bizim için bir onur. Söylenemeyen kelimeden sonra nasıl toparlanılır, bir efekt nasıl bu kadar yerinde kullanılır öğrenmem gerek senden
            Fanatik Pacci

Yorum

• İyi yayınlar İlhan...
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ne güzel şarkılar çalıyorsun sen böyle bakayım.

Yorum

• şımarıozzz yavvv etma gitma sende gayet iyisinnnnnnnnnn

Yorum

• ilhan ağabey hazır barış mançodan devam ederken senden bi istekde bulunabilirmiyim...

barış manço-benden öte benden ziyade
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlhan bu işi çok iyi yapıyor site mi açsak acaba İlhana www.ilhancıyız.biz diye
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İyi geceler millet

İyi yayınlar İlhan kardeşim
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlhan bu işi çok iyi yapıyor site mi açsak acaba İlhana www.ilhancıyız.biz diye

ççç kesinlikle ççç

Yorum

• Ben Ofluyum bak bir okuyim üfliyim seni hiç bir şeyin kalmaz
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• çalacaksın kardeşim o parçayı.....:hırr:hırr:hırr

çççççç

Yorum

• Hey gidi Cem Karaca hey..

Ne güzel bir parçadır şu yahu..

Adam Kadıköy' de her perşembe gecesi üç kuruşa canlı konser verirdi de çoğu zaman gitmeye üşenirdik..

Hadi şimdi bul da git kolaysa..
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X