sezon sonu geldi adam daha yeni gol attı sezon sonu geldi ya feriköyden barış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Salı günü dilediğin kadar uğraşırım Gamze
Uykuda bastırıyor bir yandanTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalı günü dilediğin kadar uğraşırım Gamze
Uykuda bastırıyor bir yandan
Hadi iyi geceler o zaman.
Yorum
-
Olimpiyat stadının dolacağına pek ihtimal vermiyorum.
Teşekkür ederim Olcay Abi.
Gamze, Salı gelsin hele görürsün çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
aşk_bu_ts_61,
İnşallah dolar baba.
Herkese iyi geceler.
dip not : Selman , bir daha olmasın çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen gitmiyorum, Olimpiyat dolmaz.
Yok yani, benim gibi gitmeyen çok kişi olacaktır diye dedim..
dolacak o stad banane.!!Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum