Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlhan, göster ablaya hangisi kızdırdı seni?
Hilal abla bittim ya mükemmelsin ççç"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda 5 kişi Hayko istiyorsa çalacaksın kardeşim,var mı ötesi.
Hosbulduk Ilhan
Yorum
-
Yasin abi aman o konuya girmeGeçen birisi geldi ben yazarım radikalde yazım çıkcak bizi pontus yapcaklar falan dedi
Ben yayın yaparsam ilk 3 yayınım sanat müziği olacak duyrulur"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNâmümkün
İlhan, eyvallah kardeşim
Yorum
-
İlk olarak yasin6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl yayını ısteyen mı yapıyo
sen yap da benım ısteklerımı calarsın protestomu edelım sımdıkı dj yı
Yok abicim Gamze yani GaMZe61 Radyo ile ilgileniyor.Belirli yayın saatleri lazım.Benim net arada düşüyor yaparken kesilir , giremem falan olmaz.Belirli saatlerde yapılıyor.Halledince rica etcem Gamzeden ayarlarsak bir saat yaparız biz de"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin sözleşmenin gözden geçirilmesini talep edicem Remzi'cim.
İlhan, eyvallah kardeşimBir Gün Mutlaka!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum