Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlhan;

Müşteri velinimettir.
    Müşteri her zaman haklıdır.

...ve bilumum atasözleri boşuna değil.

İstek yap dediysen isteği çalman lazım kardeşim Söylemeyecektin

Yorum

• Cumartesi akşamları geçen seferki gibi yayınlar istiyoruz...

Yorum

• Yayın konseptine aykırı şarkı istemekten Harun abi hakkında soruşturma açabilirim. Yayın kurallarında var bu
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tamam yerli ağırlıklı olacak

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• Gamze hanım yetkili olarak bu sese kula vermenizi istiyorum.Gençlik körelmiş.Bir rock tır, hip hop tur gidiyor.Şimdi şurda Cengiz Kurtoğlundan Yol arkaşım çalsa, ya da ne bileyim Muazzez Abacı 'dan Duydum kiş Unutmuşsun çalsa fena mı olur.Bak şu dörtlüğe var mı daha ötesi:

Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini
            Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara
            Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı
            Dizlerinin yerine dayasaydım taşlara
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yayın konseptine aykırı şarkı istemekten Harun abi hakkında soruşturma açabilirim. Yayın kurallarında var bu
              İyisi mi bu işi aramızda halledelim.

Yorum

• Gamze yapsana bisey yahu soyle Ilhana Cengiz Kurtogludan calsin bir sarki bak iki istek var
                YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Yavuz Çetin - Herşey Biter

Bu şarkıyla birlikte yayınımda bitecek. Teknik bir sorun yaşıyorum bilgisayarda. Sanırım ses kartında bir sorun var. Yayını kesmek zorunda kalacağım.

Kusura bakmayın.

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

• Tama Ilhan istemiyecez sarki yayini terk etme
                    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yayın konseptine aykırı şarkı istemekten Harun abi hakkında soruşturma açabilirim. Yayın kurallarında var bu
                      Tüketici hakları mahkemesine başvurup,kişi hak ve özgürlüğümün kısıtlandığını belirtip müzik âhlakını zedeleyici beyanlarda bunlunduğunu Tavarna müziğini aşağıladığını hor gördüğünü yayın haklarını ihlal ettiğini gerekçe göstererek sana kesintisiz 24 saat Cengiz Kurtoğlu müziği çalma cezası verdirebilirim

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gamze hanım yetkili olarak bu sese kula vermenizi istiyorum.Gençlik körelmiş.Bir rock tır, hip hop tur gidiyor.Şimdi şurda Cengiz Kurtoğlundan Yol arkaşım çalsa, ya da ne bileyim Muazzez Abacı 'dan Duydum kiş Unutmuşsun çalsa fena mı olur.Bak şu dörtlüğe var mı daha ötesi:

Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini
                        Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara
                        Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı
                        Dizlerinin yerine dayasaydım taşlara
                        Aynen katılıyorum. Biraz Türk şarkıcılara ve Türkçe şarkılara, türkülere, arabeske de yer varsak. Kısaca her telden müzik çalsak tam süper olacak bence

Yorum

• Yavuz Çetin çalınacaksa bu akşam (ve henüz çalınmadıysa tabi) "Oyuncak dünya" çalsa bir de ne süper olurdu. [evet bu bir istektir]

Derken yayın bitiyormuş,sağlık olsun.
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                          "7"

Yorum

• Tamam sakin. Şimdi ben yayını devralıyorum... İsteklerinizi düşünmeye başlayın...

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen katılıyorum. Biraz Türk şarkıcılara ve Türkçe şarkılara, türkülere, arabeske de yer varsak. Kısaca her telden müzik çalsak tam süper olacak bence
                              Bu sese kulak verin Halk bunu istiyor

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüketici hakları mahkemesine başvurup,kişi hak ve özgürlüğümün kısıtlandığını belirtip müzik âhlakını zedeleyici beyanlarda bunlunduğunu Tavarna müziğini aşağıladığını hor gördüğünü yayın haklarını ihlal ettiğini gerekçe göstererek sana kesintisiz 24 saat Cengiz Kurtoğlu müziği çalma cezası verdirebilirim
                                Ama ben sırf sen dinleyeceksin diye bütün dinleyicilerime Cengiz Kurtoğlu işkencesi çektiremem Bizimde bir karizmamız duruşumuz var ççç

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X