Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGece gece şenledin bizi ellerine sağlık
Yavaştan Rock'a da alışıyor muyuz neAlış alış =) Eomer'in , Chovy'nin , Kutadgu'nun yayınları kaçırma. Onlarda rock yayını yapıyorlar
Luckdown ve Gamze'de keza öyle.
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepek yabancı dinlemiyorum da o yüzden söyledim o zaman isteklerden nasipleniyim
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadana yiyom elleşmeyin..
Afiyet olsun kuzen=)Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Rica ederim SenYenisinTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekankam biraz meşgul onun yerine ben cevap vereyim
bir daha olmazböyle bişey demezdim ben olsam
Hadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoha diyorumböyle bişey demezdim ben olsam
he iyidirBordomavi.net
Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak BenYeNiYiM tarafından gönderildiben halimden memnunumgurur duyuyorum kullanıcı adımla
Forumda eskiyince nick de güncellenecek sanırım"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan Judas var mıydı elindeÇalayım hemen.
@ Egemen ,
Onu da çalarız kuzenTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum