İyi yayınlar İlhan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem de ne Sevilecek adam..
Heykeli dikilecek adamdır Mustaine..
Dünya' ya kan kusturan Küresel Güçlere karşı değme siyasetçinin yapamayacağı kadar büyük darbeler vuruyor şarkılarının hepsinde
Diyen bir adamHem de konserde. Seviyorum bu adamı
İlk olarak serkanbozyiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledamar yokmu burda ya
Mâlesef Serkan, çalmıyorum. Hiç çalmadımdaTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasl pls de kullanmıyoruz bu arada
olm dur kaçacak ilk gündenBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetallica ,
Pantera,
Olacaksa tabiki yapabilirsiniz. Teşekkür ederim.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolm dur kaçacak ilk gündenHadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi yayınlar İlhan.
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistek yabancı ağrılıklı mı çalıyosn ??
Heavy metal, Thrash metal, speed metal, doom metal, Gothic metal , Progressive metal vb. tarzda çalıyorum. Bu müzikleri yapanlarda genelde yabancı gruplar olduğu için istekleri de o doğrultuda alıyorumTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
@ BenYeniyim ,
Dream Theater - Home , Megadeth'in hemen arkasından gelecek.
@ Mustafa ,
Hocam listeye aldım
@ Great White,
Kapanış şarkısı yapacaktımAma kapanışıda bununla yapacağım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Gece gece şenledin bizi ellerine sağlık
Yavaştan Rock'a da alışıyor muyuz ne
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler hocam
Fatih , yayın günümde ne tür çalacağımı ve hangi sanatçılardan istek alacağımı söylüyorum. Ben kendi dinlediğim tarzı çalıyorum burada. Genelde yabancı evet ama yerli çaldığımda oluyor.
Heavy metal, Thrash metal, speed metal, doom metal, Gothic metal , Progressive metal vb. tarzda çalıyorum. Bu müzikleri yapanlarda genelde yabancı gruplar olduğu için istekleri de o doğrultuda alıyorum
pek yabancı dinlemiyorum da o yüzden söyledim o zaman isteklerden nasipleniyimBordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum