“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bu akşam yayınımda sadece Metallica olacak. Yarın konserleri var ve ben bu akşam sadece Metallica çalacağım. Özel Metallica isteklerini defalarca çalabilirim. Yayında görüşmek üzere.
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Bu akşam yayınımıza Türkiye'nin en iyi metal gruplarından birisiyle başlıyorum. Gerek heavy metal soundları gerek hard rock ritmleri ile ülke sınırları içerisinde bulunan en sert grup programımızın ön grubudur.
Daha sonra Metallica.. Yeryüzüne gelmiş en iyi thrash metal grubu, thrash metalin kurucusu Daha fazla anlatmaya gerek yok. Tanıyan tanıyor kendilerini.
Yayınımız bu yöndeydi. İlk bölümü bitirdim. Yarım saatlik Pentagram'ın ardından soluksuz bir Metallica listesi bizi bekliyor.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yettim gari. Iyi yayinlar. Yayin akisina göre bir iki istek isteyebilirim. Gerci konsept programi olsa gerek. Sadece Pentagram ile Metallica mi calacaksin?
"Hoy, mañana y siempre con elBarçaen el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
Yorum