Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine dağların tepesine bulutlar,
    senle benim için sevdalık hayal,
    Gel beraber köyümüze yüksekten bakalım,
    Götürdüler sevdiğimi götürüyorlar
    bende arkalarından bakıyorum
    gidiyor gidiyor gidemiyorum
    senle gidemiyorum
    bir gün görmesem
    yüreğim yerinden çıkar
    canım sevdiğim canım sevdiğim
    bıraktında gititn beni
    ne zaman geleceksin
    dağların ardındaki sevdiğim
    (şu ana kadarki tercümesi)
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Aman Allahım!
      İlhan'ın yayınını açıyorum ve karşıma Lazca bir uzun hava çıkıyor... Yani sanırım Lazca.
      Ne der Amerikalılar; wowww!

İyi yayınlar.

Yorum

• Çaldığın rumca değildi lazca idi...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Nerde Amerikalılar

Més Que Un Club

Yorum

• Eskiler hissi kıblel vuku derler buna İlhancım
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlhan teşekkürler,
              Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı arkadaşlardan özür dileriz.
              Birol topaloğlu karadeniz müziğinin en popüler sanatçılarından biridir,rahmetli kazım koyuncunun değerini çldükten sonra anladık ki kazımın birçok parçasını kendisine birol vermiştir,birol larda ölmeden meşhur olmadan anmak istedim
              Tekrar tşk ilhan
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İyi yayınlar,iyi akşamlar.

Çok şey kaçırdım galiba.

Yorum

• Bir ilave not,volkan ve kazımın söylediği "dido nana" şarkısının besteci ve söz yazarıda biroldur
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Birol Topaloğlu

Birol Topaloğlu, Lazlar asıllı halk müziği sanatçısı. 1965 yılında Rize’nin Pazar ilçesi Suçatı (Lazca adı: Apso)köyünde doğmuştur. GaziantepODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan ve bir süre elektronik mühendisliği yaptıktan sonra amatörce sürdürdüğü müzik çalışmalarını geliştirmiş ve geleneksel Laz müziği yapmak uğruna eğitimini aldığı mesleğinin tamamen bırakmıştır. 10 yaşındayken ağabeyinin sayesinde tanıştığı bağlama ile tanışmasına karşın yaşı ilerledikçe geleneksel Laz entrumanalrı olan tulum ve kemençeyi çalmaya başlamıştır. Bunların yanısıra tahta zeminde oynanan horonlardan çıkan ayak seslerinden esinlenerek başkalarının ürettiği vurmalı Ğuni (karakovan) adı verilen ağaçtan yapılmış müzik aletini tasarladığını iddia etmiş ve albümlerinde kullanmıştır. Bugünlerde bir USA vakfı sponsorluğunda şenlikler yapmakla meşguldur.
                    Més Que Un Club

Yorum

• Bir dakika bir dakika...
                      Bir şeyi düzetlemek lazım...
                      İlhan, ola ne adamsın. Gene attın beni ortaya. ))
                      Ben sadece İlhan'ın hiç tarzı olmadığı için o türküyü çalıyor olmasına şaşırdım, yoksa türküyle bir sorunum yok
                      İsmail abicim ben de kendi yayınlarımda çalıyorum zaten her türlü Karadeniz parçası. Mutlaka bekliyorum bir gün, hatta yarın.

Yorum

• Konu ile ilgili bir fıkra geldi aklıma ( yani çaldığın müziğe itirazı olanlar ile ilgili)

Amerikada yani sizinkilerin oralarda seçkin ci beyazların takıldığı lüx bir restorana zenci gelir oturur. Garson şaşırır ama olay çıksın istemez. müdür e haber verir. Müdür de sıkıntı ile başını sallar yesin yemeğini normal fiyatın 5 katını yazın faturaya bir daha gelmez der. Adam yemeğini yer hiç itiraz etmez öder parayıgider. Ertesi akşam yine gelir. Garson yine müdüre gider zenci gene geldi der. Müdür biraz sinirli 10 katı fatura verin der.Zenci kardeşim yine hiç bozuntuya vermez öder hesabını gider. Ertesi akşam yine gelir.Garson iyice talşlıdır müdürün yanına çıkar durumu anlatır. Müdür derki; Zenci kardeşimi rahatsız eden beyaz hıyar olursa derhal kovun restorandan...Bu durumda biz zenciyiz haruncum. Yarın akşam kovulabilirsin haberin olsun

Yorum

• ilhan kolay gelsin iyi yayınlar dinlemedeyim
                          Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir dakika bir dakika...
                            Bir şeyi düzetlemek lazım...
                            İlhan, ola ne adamsın. Gene attın beni ortaya. ))
                            Ben sadece İlhan'ın hiç tarzı olmadığı için o türküyü çalıyor olmasına şaşırdım, yoksa türküyle bir sorunum yok
                            İsmail abicim ben de kendi yayınlarımda çalıyorum zaten her türlü Karadeniz parçası. Mutlaka bekliyorum bir gün, hatta yarın.
                            Tamam gamz,yarında senin misafirinim
                            Söz verdin bol bol biroldan çalacaksın
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Cem Karaca Allah yar ....Zorluyormuyum şansımı ? Faturası neyse öderiz kardeşim ) Bu arada Amasya gerçekten güzel bir şehir.. Mekanların ve şehirlerin ruhu var artık buna kesini nanıyorum

Yorum

• Yaktın bizi harun
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X