Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hadi iyisin performansınla yine gözüme girdin
İyi geceler
Yorum
-
Bu akşam yine saatlerimiz 22:00 ı gösterdiğinde burada olacağız. Tabii olağan dışı bir durumla karşılaşmazsam
( Örn : Misafir vs. )
Yayının ilk bölümü Rolling Stoness dergisinin Rock müzik efsaneleri için verdiği albümün sanatçılarından oluşacak. Kim bunlar ?
* The Beatles
* The Ronettes
* Jimi Hendrix
* Chuck Berry
* Elvis Presley
* Johny Cash
ve daha bir çok rock müzik efsanesi
Tabii giriş şarkılarımız Cem Karaca ve Barış Manço'dan oluşacak.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
Radyonuz açık kalsın arkadaşlar. Bir süre pc başında olamayacağım idare edin 30-45 dakika böyle
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Espanyole sen anlıyore =)
Marvin Gaye'yi dinliyorsunuz arkadaşlar. Yabancı şarkılar ama öyle bünyeyi sarsacak türden değiller.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
-
iyi yayınlar ilhan.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Teşekkür ederim Anıl.
The Beatles - Yesterday dinliyorsa Hüseyin'e gitsin
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum