Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beni Gamze'yle karistirdin heralde Beni rockci yapmak o kadar kolay degil
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ben Fear Of The Dark'ı severim.

Yaklaşık 1 yıl önce eskilerden bir üye abimiz istemişti de öyle tanımıştım şarkıyı. Ey gidi...

Ayrıca;

Bize her enstrüman kemençe!

Yorum

• Keşke stüdyo kaydını koysaydın be İlhan

Ondaki solo daha sıkıydı

Gene de bu parçayı bana ithaf ettiğin için çok teşekkür ederim kardeşim..
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Arkadaşlar yayından memnun olmayan varsa daha sert şarkılar çalabilirim
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Feeaarr of tehe Daaarrkk ,

Çıkma sevduğum çikma bortakal agacina , düşi da ölecesın tayanamam acina
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• iyi yayinlar ilhan yeni geldim
              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beni Gamze'yle karistirdin heralde Beni rockci yapmak o kadar kolay degil
                Selim bu müziği dinleyen herkes bir süre sonra hastası olmaya başlar. Çünkü bu çalanlar gerçek müzik. Çalanı hissedebiliyorsun dinlerken
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keşke stüdyo kaydını koysaydın be İlhan

Ondaki solo daha sıkıydı

Gene de bu parçayı bana ithaf ettiğin için çok teşekkür ederim kardeşim..
                  Abi stüdyo şarkıları pek haz vermiyor artık bana. Konserlerden çekimlerin ayrı bir havası var Sanki o an orada gibi hissediyorsun kendini.

Rica ederim abi, senin o elemanı çalardım ama maalesef arşivimde yok.

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlhan istek alıyor musun.Önceden bir istek şarkı çalma sözün vardı.Olabilirse eski nickimin anısına Overkill-Necroshine çalar mısın
                    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyi yayinlar ilhan yeni geldim

Oooooo manevi ablam geldi oooOOOoooOOOOoo
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar yayından memnun olmayan varsa daha sert şarkılar çalabilirim
                        Calmadan önce haber ver kapatayim Media Player'i

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selim bu müziği dinleyen herkes bir süre sonra hastası olmaya başlar. Çünkü bu çalanlar gerçek müzik. Çalanı hissedebiliyorsun dinlerken
                        Ben 3 yil fiilen rap icra etmis adamim Bu saatten sonra tarzimi degistirecegimi hic sanmiyorum
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iyi yayinlar ilhan yeni geldim
                          Hoşgeldin Çalan şarkıları beğenmeme lüksün var Çoğu kişi beğenmiyor çünkü

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rica ederim abi, senin o elemanı çalardım ama maalesef arşivimde yok.
                            Benim eleman kimdi yahu
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İyi yayınlar

(UEFA)

Yorum

• Başımdaki ağrı normal midir?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X