Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben uyumam biliyorsun

Yorum

• Teşekkür ettim.

Yorum

• Eyvallah İlhancım.

Yorum

• Barışmancodan - Gibi gibi Gelsin BMN Ankara Tayfasına
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• Gamzedeyim

Gamze için istiyorum.Gamze yayınlarını özledik
            TSira- Şükran
            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Canım benim.
              Teşekkür ederim, güzel yayınlarl buralarda olacağız inşallah.
              İlhan kadar olmasa da

Yorum

• Radyo mu kapanıyr kapatamazsın Kolbasti sözün vardı küserim bak
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• Her zaman her yerde İlhan Gamze mi o da kim tanımıyorum ben
                  Her Türlü

Yorum

• sonuna mı yetiştim
                    personel sorumlusu oldum. bunun şerefine ella ella =)

Yorum

• O kadroyla bu kadro bir mi kardeşim? Adam orada takozlarla oynadı sen ne diyosun.Quaresma'nın oynamamsı büyük bir hatadır.Hatta skandaldır
                      Colmandante

Yorum

• Çağatay msnde mi kız ekmiş desene yoksa bu saatte ne işi var msnde Çağatay'ın
                        Her Türlü

Yorum

• olm ne varsa kellikte var bu havalarda
                          öle vurgulu vurgulu "kel" demekle olmuyo

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çağatay msnde mi kız ekmiş desene yoksa bu saatte ne işi var msnde Çağatay'ın
                            Eyüp Allah iyiliğini versin gülmekten öldüm burada ççç
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Şarkı falan istemedim,sallıyor.
                              Yatmaya gitcem

Yorum

• Kızla ilgili ayrıntılı bilgi vermeye geldim

Aslında pek ayrıntı yok Beklediğim oldu diyebilirim.Kızla dershanede tanıştım ve sonra konuştum.Hareketleri olumlu idi fakat sonradan bağ koptu.Beklemediğim şekilde bir hafta sonra telefon gelince biraz şüphelendim açıkçası.

Görüşme talep etti.Fakat eden kız değil, başka bir kız Sanırım biraz da bana gıcık olan bir kız.Kim olduğunu bilmiyorum özelden bir kez daha aradı ama hat kesildi konuşamadm.Neyse sonuç olarak küçük bir oyun yapılmış.Fakat istedikleri olmadı, gidip kazık gibi beklemedim.

1 de görüşecektim 1 i 10 gece gittim baktım kız yok hemen aradım kendisini.Haberim yok dedi biraz fırça attım kapattım

Olay bundan ibaret.Şuan çıkmam gerekiyor radyoda değilim zaten başlık için geldim.Görüşmek üzere
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X