Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi dakka bana sövecekler 5 şişe devirdiğimi bilip ona göre davransın..
    el insaf..

istek yoksa üstüne de kolbastı istiyorum.. ohhh ver ayarı kuzen.. alt komşu inşallah tekrar yönetici seçilmemiştir.. seçildiyse yandım
    Hadi eyvallah..

Yorum

• İlhan,

Bundan sonraki parçayı, halı saha maçında 13-5 yendiğimiz Eyüp Kılıç ve arkadaşlarına göndermek istiyorum.

Yorum

• Eyüp nedir sizin bu aralar bu yenilgiler? Yakışıyor mu

Yorum

• ilhan kardeşim iyi yayınlar kolay gelsin
          SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyüp nedir sizin bu aralar bu yenilgiler? Yakışıyor mu
            Gamze kaşınma acımız büyük zaten
            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
            Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlhan,

Bundan sonraki parçayı, halı saha maçında 13-5 yendiğimiz Eyüp Kılıç ve arkadaşlarına göndermek istiyorum.

Süleyman o koca yorumu buraya kopyalayacağım birazdan
              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
              Her Türlü

Yorum

• ilhan ayıpsın kuzen.. içelim dedim bi tane beni uçurur, ikincide kusarım dedin diye içmedik

senden sonra alsancakta devam ettim ay em sori bıro..

mide bu buna konuş
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlhan,

İyi bir kolbastı gider o zaman
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eyüp nedir sizin bu aralar bu yenilgiler? Yakışıyor mu
                    Alışkanlık yaptı galiba.

Yorum

• egemen içtin mi la..

ooy ne sarhoş muhabbeti olur bilion mu.

ne içtin zıkkımcı.

Yorum

• BMN Ankara son halısaha maçının özeti

Öncelikle gelen herkesin ayağına sağlık, gerçekten çok güzel bir geceydi.Herkese teşekkürler.Bir tarafın yenilmesi gerekiyordu.Bu sefer o taraf biz olduk üzgünüz.

Takımlar

A Takım: Görkem, Can-Basten, Salih,Uğur,Süleyman,Serkan,Bartuğ

B Takım: Cem, Eyüp, Kazım, Gökhan Bozyiğit, Onur Kul, Mehmet Gürsoy, Fatih (freeyes),

Hakem: Hüseyin Toroman

A Takım: Uyum sorunu yaşadık gerçekten. Bireysel yeteneklerimizi de ortaya koyamayınca sonuç bu hale geldi. Özellikle 5 - 4 öndeyken orta sahayı boşlamamızı iyi değerlendiren diğer takım oyuncuları ortadan çok etkili geldi ve üst üste goller bulunca maç iyice koptu.
                        B Takım:Bireysel yeteneklerini ortaya koydular ve maçı kazandılar diyorum. Özellikle Salih,Serkan,Bartuğ üçlüsü hücum yaparken Süleyman,Uğur,Can üçlüsü de defansı kontrol ettiler ve oyundan hiç kopmayarak kazanmayı hak ettiler.

Hakem: Hüseyin Toroman: Bir çok pozisyonu gözünden kaçırsa da iyi bir maç yönetti.Şahibeye meydan vermedi.Takımların su ihtiyacını karşılatığı için tekrar kendisine teşekkürü bir borç biliriz

Bireysel A Takım

Görkem: Bir kez daha aramıza hoş geldi. Bizimle ilk organizasyonu çünkü.Bu akşam kalede harikalar yarattı.Takımının galibiyetinde etkili bir isimdi.

Can- Basten: Her zaman gibi oynadı golünü de attı.Takımını iyi organize etti.Özellikle maç içinde karşı takımı psikolojik olarak da yıkmaya çalıştı.O iyi bir kaptan.

Salih: Yattara’ya benzer bilek hareketleriyle karşısında durmak gerçekten zor. Defanstan aldığı topları iyi taşıyarak Serkan ve Bartuğa ulaştırdı.Gecenin asist kralıydı diyebilirim.Ayrıca attığı gol de taktire değerdi.

Uğur: Trabzonspor’un Hüseyin’i gibiydi.Bir çok atağı keserek takımına katkısını yaptı.Bu katkıyı attığı golle de süsledi.

Süleyman: A Takımın defansı ondan soruldu bu gece.Çok iyi bir stoper.Neredeyse hatasız oynadı.Forvetlerin korkulu rüyası oldu.

Serkan:Onu Gökdenize benzediyorum.Topu aldığı gibi gözü hiçbir şeyi görmüyor. “Tek hedef kale” diyerek gidip golünü atıyor.Galibiyetin mimarlarındandı.Çok iyi bir oyun çıkardı.Ayrıca maçtan sonra “Abi ben kafamı bir yere çarptım mı” demesi günün en komiğiydi

Bartuğ: Forvette oynadı maç boyu.Eline geçen fırsatların hakkını verdi.Kaç gol attı sayamadım

Bireysel B Takım

Cem: Sakat olmasına rağmen ricamızı kırmadı kalemize geçti.Kalecilik denince Cem’den gerisini tanımam.Takımın en iyilerdendi.Takımın defansı bocalayınca bir çok gol yedi.Ama hiç birinde sucu yoktu.O gelecek vaat eden bir kaleci.

Ben : Hayatımda bu kadar rezil oynadığımı bende bilmiyorum.Yorum yapmayacağım.Bu yüzden takım arkadaşlarımdan özür dilerim.

Kazım: Maç başında birkaç pozisyon kaçırdı bu da moralinin bozulmasına neden oldu.Maç genelinde tekniğini ortaya koymaya çalışsa da rakip defansın önüne geçemedi.

Gökhan Bozyiğit: Defansı sırtlamaya çalıştı ama bir çok pozisyonda tek kalınca rakibin ataklarına o da engel olamadı.Genel itibariyle takımın en iyisiydi diyebilirim.

Onur Kul: Çok çabaladı, çok uğraştı fakat bir çok sefer rakibin güçlü defansına takıldı.Attığı Fatih Tekke tarzı kafa golüyle herkese “ ooooovvvvvvvv o ne goldü beeeaa” dedirtti.

Mehmet Gürsoy: Mevkisinde mi değildi ne anlayamadım vasatın üstüne çıkamadı.Defans ona göre değil diye düşünüyorum bundan sonra.

Fatih(freeyes): Genel itibariyle iyiydi.Elinden geleni yapmaya çalıştı.Uzun zamandır oynamamın etkisiyle oyundan erken düştü.
                        Her Türlü

Yorum

• parayla mı lan istek??

dolarla döverim ulan..

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süleyman o koca yorumu buraya kopyalayacağım birazdan
                            Eyüpcan, sen baya iyi oynadın. Hatta sizin takım da iyi oynadı ama nedense biz yendik.

Yorum

• Maçtan sonra Kazımla döktürdük yine döktürürüm uleyn.Hayat vurmuş bize yenilgiler ne fayda
                              Her Türlü

Yorum

• ilhan sonunda düzgün bir kolbastı bulmuşsun....

önceki günkü facia idi
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X