beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Radyo BMN | Luckdown
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Benim tahminler tutmay
ççç
Dinlemedeyiz..
Mehter marşı...heyyytt.savunun!Yorum
-
Uğurtan ağbi kulağımız sende
Yorumum Çekler bizden çok daha üstünler.Günümüzde olursak eleriz belki.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
çek maçı en iyi ihtimal berabere biter ula..
adamların yan topları nasıl kullandığını iki maçtır izlemişsinizdir.
hele portekiz maçında kaçanları.......
bizim milli takımın duran top özürlülüğünü ve koller faktörünü de buna eklerseniz..
ben beraberlik iyi sonuç derim...
bu şarkıyı hangi angutovski yazdı.. beste güfte kimde??
"imparator fatih terim ve de bizim çocuklar.."
allah tependen baksın be.
Yorum
-
Cek macini mi konusuyoruz?
Acikcasi Milli Takim git gide daha itici oluyordu benim icin. Burda sinemada canli yayinlaniyor maclar, arkadaslarla maclari orda izliyordum. Türkiye maclari dolu salon dogal olarak
Nasil olduysa Isvicre macinda gaza geldim, Milli Takima tekrar sempati beslemeye basladim (Aurelio oynasa bile). Son dakika golüyle tekrar Milli Takim sevgim alevlendi 
Zaten cok ilginc bir sey oldu ikinci golde; Tam ayaga kalktik salonu terk edecegiz, Arda aldi topu. Bi vurdu
Kankam vardi yanimda. En arka (en üst) sirada oturuyorduk. Fark etmeden ayni anda öne (asagiya) dogru atladik sevincten
Ben 4, o 5 sira asagida buldu kendini
Ben ayagimi burktum, kankam sifatini bir yere carpti, gözü mosmor oldu 
Cek macina gelince,
Defansta Servet - Emre Güngör ikilisi oynarsa 1 golle kurtulabiliriz bence. Emre Asik oynarsa Cekler farka gider. Tümer kesinlikle oynamali (kadroda daha iyi bir 10 numara yok malesef). Dedigim defans oynarsa 1:1 bitebilir mac. Penaltilarda ise kazaniriz diye düsünüyorum. Cech'in penaltilarda pek etkili oldugunu düsünmüyorum, Volkan'i ise Sevilla macinda gördü herkes
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum