iyi yayınlar, kolay gelsin. ben de istek isteyebiliyor muyum?
Radyo BMN | Luckdown
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hııım sanırım isteyebiliyoruz. hoş bulduk bu arada.gökhan birben var mı arşivinde?varsa ondan bir parça çalabilir misin? yoksa benim için hüzünlü bir şarkı çalar mısın?
şuanda tüm mutsuz ve sevdiğinden ayrı olanlara gelsin. ALLAH KİMSEYE BENİM YAŞADIKLARIMI YAŞATMASIN
Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p
ANS 61 DNMSZ ;)Yorum
-
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...Yorum
-
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Bu türküyü cok seviyorum. Ama en güzel Hakan Aysev yorumluyor, hatta Zülfü Livaneli'den bile güzel yorumladi bence."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
-
Yayın için teşekkürler Luckdown,şimdi çıkmam gerek.Belki sonuna yetişirim.Tekrardan teşekkürler.
Yorum
-
hııım biraz fazla oluyorum ama bi tane daha isteyebiliryim fakat bu isteğimi yayın sonuna doğru çal ki bu güzel ortamı dağıtmayalım
senden tüm bmn liler için kazım koyuncu dan" uy aha" yı istiyorum
ayrıca sana da gelsin
Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p
ANS 61 DNMSZ ;)Yorum
-
ugurtan bana da en güzelinden bisey calsana
calmazsan seni de protesto ederiz sükran ablay la; dimi sükran abla
Yorum
-
Bir tane daha istiyorum cok ileri gittim ama istek yeri senlensin biraz. Kazim Koyuncu'dan Fadime'yi istiyorum. Horona devam.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum