Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
-
-
:hıh:hııhlafı yetiştirmiş bana Melal sen bana msnden dediklerini duysanHAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
Harunun acil çıkması gerektiği için yayının devamını dinleyemeyeceğini ve çok üzgün olduğunu belirtti... öncelikle onu ileteyim
Vallahi ben bişe etmedim bu uşağa
modemi bozulmuş sanırım 
Allahın sopası yok mu derler ne derler bu durumda bilemiyorum
Görüyosun değil mi Gamzem
"Tsiraya yanlış etma akıbetun fenadur
"
*Gamze Melâl Tokay
Yorum
-
gamze iyi yayınlar. kolay gelsin. şimdilik dinleyemiyorum.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
-
Yayın İçin Teşekkürler Gamze..En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 22.04.2009, 21:58.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
-
Her zaman ki gibi ben dinleyemiyorum
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
----ediiitt--
Yetişemedim yayına.
En son Selami Gürpınar tarafından düzenlendi; 22.04.2009, 22:53.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
.şarkının ismini alabilirmiyim?

Yorum