Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
Ben şuan bir 100cl. götürebilirim yaniHAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
Yarim lam ne çeyreği
Hele ya, desene o akşam amcası ve dedesini ziyarete gideceği için içmedi diye. Hadi şöyle toparlayayım. İzmirden gelmişim, beni siz çekecektiniz. Tiplerinize baktım, dedim ulan içerim çocukların paraları yoktur kalırız öyle. Ondan içmedim. ççç ççç
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
-
Yarim lam ne çeyreği
Hele ya, desene o akşam amcası ve dedesini ziyarete gideceği için içmedi diye. Hadi şöyle toparlayayım. İzmirden gelmişim, beni siz çekecektiniz. Tiplerinize baktım, dedim ulan içerim çocukların paraları yoktur kalırız öyle. Ondan içmedim. ççç ççç

Oyy , oyy , oyy ççç
Yorum
-
O Bursa maçından sonra bende sizle içseydim para o zaman cidden dayanmazdı
HAMSİ
Yorum
-
Mikrofon sende nasıl olsa istediğin gibi anlat bakalım. Ne de olsa halk duyduğu sese inanacak.
Şaka maka, iyi prim yaptı Gamze. 2 yıldır yayın yapıyor hiç başlığında 17 kişi görmemiştim. ççç çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Lan yeme biziYarim lam ne çeyreği

Abi çok oldu daha içmeyelim diyen kimdi peki
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum