Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi yayınlar gamze kolay gelsin. yarın fizikokimya sınavım var ona hazırlanıyorum . ara verdim bana da güzel bir parça çalarsan dinlerim .
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Kolay gelsin sana da Mustafa, teşekkür ederim.

Yorum

• teşekkürler Gamze
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Şu radyoda konuşan bir kız varya hani, ilk görüşmemizden sonra asla konuşamayacak

Yorum

• yelizden agla kalbimi istiyorum
            GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu radyoda konuşan bir kız varya hani, ilk görüşmemizden sonra asla konuşamayacak

Ben de seni seviyorum abi

İsteğin geliyor az sonra Cemil, hoşgeldin

Yorum

• gamze dur yorgunluktan ölüyorum hiç oynayamam ama hoptekte çalınırsa tabutta olsam bile oynarım ne çok istiyom ya
                GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• ya ben daha istek yapmıycağım ya ne zaman istek yapsam pc ye bişeyler oluyor . geçende özgedenparça istedim pc de çöktü bağlantıda şimdi de yine pc dondu. gamze ne çaldın dinleyemedim. ama fuat saka da iyi geldi . iyi yayınlar .
                  öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• Oy Tirabzon diye bir şarkı çaldım Mustafa Güzeldi de be anonsum Neyse artık, kısmet

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oy Tirabzon diye bir şarkı çaldım Mustafa Güzeldi de be anonsum Neyse artık, kısmet
                      ben o sırda laptopu resetlemekle meşguldüm birazdan da fiziko kimyayla meşgul olcam

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben o sırda laptopu resetlemekle meşguldüm birazdan da fiziko kimyayla meşgul olcam
                        fizko kimya fizikle kimyanın birleştirilmiş halimi mustafa oy oy bu seneki yenildimiz maçların hepsini peş peşe 90 dakka tekrar izlemeyi tercih ederim

Yorum

• Allah kolaylık vere. Ben de yayını bitirmek üzereyim.Berk'e devredeceğim

Yorum

• gamze yayını berke teslim edecekmiş ben FİZİKO KİMYA çalışmaya gidiyom arkadaşlar bay

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fizko kimya fizikle kimyanın birleştirilmiş halimi mustafa oy oy bu seneki yenildimiz maçların hepsini peş peşe 90 dakka tekrar izlemeyi tercih ederim
                              onu izlemek daha işkence verici . korkulacak kadar zor bir ders deilmiş ben bile yapabiliyorum soruları yayın için teşekkürler gamze yarın akşam da mat sınavı için çalışcam. senin seçeceğin şarkıların konbinasyonunu , permütsayonunu hesaplayabiliruk

Yorum

• Teşekkür ederim herkese, bu akşamlık benden bu kadar.

Yarın görüşmek üzere...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X