İyi yayınlar Gamze
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √ -
Teşekkür ederim Metin abi.
Bugün kendi saatlerim dışında yayın yapayım istedim,sadece albümleri paylaşıyorum.
Devam edelim aynı modda öyleyse;
Pinhani - İnandığın Masallar ve Ogün Sanlısoy - Korkma albümleriyle yayındayız.Yorum
-
Ogün Sanlısoy'un bu albümü fıstı benim için. " Üç " albümünü dinlemeye devam. Umarım ileri ki haftalarda " Üç " albümüyle yayında görürüz seni Gamze.
İyi yayınlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
Kolay gelsin Gamzeciğim, çok dinlemek isterdim ancak malum yarın iş var
yatıp dinlenelim
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Vay, vay, vay, vay...
Bizim yayın saatimizde, bizim kişisel yayın politikamız üzerinden yayın, prim yapmak ha Sayın Patron'um. Helal olsun ne deyim.
Yokluğumuzdan istifade
Özet çıkarırken, yansımalara takılsam, yansıyanlar beynime dolsa, yarın ellerimden kağıda fışkırsa, bir ney taksimi gibi ince ve derinden etkilesem tüm soruları...
Off, yada atlasam pencereden aşağıya, kendi yansımamı ay'ın üzerine çizsem...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Teşekkür ederim.
Albümü ben satın almadım Kaya. Grubun 2 albümünün parçalarını arkadaşımdan aldım. (Miras & Bab-ı Esrar )
Oyy Miraç, o nasıl güzel bir iletidir öyle
Eee,buraları boş bırakırsan olacağı bu.Ben sana dedim öbür yanda ; ''Yansımalar çalacağum'' ama ne bilurdum kaderin bunu senin yayın saatine getireceği
Bence ilk seçenek daha iyi
En son Gamze tarafından düzenlendi; 23.11.2007, 00:07.Yorum
-
BAB-I ESRAR
"Bab-ı Esrar" la birlikte bir "sırlar kapısı" açılıyor önümüze... Aynı temel üzerine yeni tınılar,yeni arayışlar,yeni heyecanlar... Sürekli değişen ve gelişen oluşumlar... Hayatın kendisi gibi.Yorum
-
YANSIMALAR KONSERİ
Etkinlik : Müzik - Konser
Yer : İdris Güllüce Kültür Merkezi ( Tuzla )
Tarih : 28 Kasım 2007 Çarşamba Saat: 19:30
Sanatçılar : Aziz Şenol Filiz (Ney), Birol Yayla (Gitar-Tanbur), Murat Usanmaz (Gitar), Pınar Duruk (Viyolonsel), Nezih Yeşilnil (Kontrabas), Türker Çolak (Vurmalı Çalgılar)
Düzenleyen : Yansımalar Grubu
Etkinlik ücretsizdir.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ile Gamze karşınızda...

Yorum