Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ -
galavera deresi sarkisini askim ülkü icin calarmisin ablacigim oda suanda seni dinliyoGitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
hiç deilse bunun sözlerini biliyo tşk gamzeGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
evet ablam ya cok saol cok mutlu oldum ya
insallah sende sevdigine kavusursun
ya gamze abla askim bu sarkiyi cok begendi acaba tekrar calamazlarmi diyo
En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 21.11.2007, 20:01.Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Biraz şanpiyonlukta naz ediyorsun ama
seninde şanpiyonlukta gönlün var gibi
yeter çektirdinn insaf et gayri trabzonum
çektirme bize daha şanpiyonluk acısı
hernekadar naz etsen de şanpiyonlukta gönlün var senin
hem dinleyip hemde bu kadar çevire bildimGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
bengüden unut beni
anladım kadarıyla aşıklara torpil geçiliyoGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
çok teşekkürler gamze bizler için vakit ayırdın allahta sana bol bol hayatta vakit versin
,babannem gibi dua ettim beGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum