Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tebrik eden herkese teşekkürler
Ula madem çalmayisın bari duman ın Yürekten şarkısını çal..
Tüm sevenlere gelsin anasını satiyim."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
ççççççççç
Allah da seni güldürsün
Offff....
Erkan Oğur- İsmail Hakkı....Ben bu isimleri bilmiyordum ama bu sesi biliyorum...
isimler ve türkü için teşekkürler Gamze..
bide Zeynep türküsünün yorumunu da yapıyorlar değil mi?En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 26.03.2008, 21:42.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
ozaman Gamze Bi Zeynep Süprizi yapabilirsin?
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Çağatay karıştırdın.
Burası radyo bölümü.
Güzin abla köşesini henüz oluşturmadık.
Ne demek kardiş? İsteyin çalalım. Yalnızlığınıza ortak olalım.
Son olarak yine Ogün Sanlısoy - Bilmece geliyor ve bitiriyorum. Benden sonra yayını Tunga abimiz alacak...
Ekleme:
Araya Zeynep sıkıştıralım o zaman. O türküye her zaman yer bulunur bende.
Yorum
-
Yorum
-
Zeynep bu guzellik var mı soyunda...
ses,yorum,sözler,müzik...Herşey Süper..
Teşekkürler Gamze..
Bu araya sıkıştırmaların..İlerde Yılın Dj oylaması olursa sana Geri Gelecektir
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
-
Şarkı çok güzelmiş..
Bunlar nasıl sözler..
Bi de şimdiki şarkılara bak..
"İstanbuldan kız mı alınır dostlar der ki yolda kalınır , dam üstünde saksağan vur beline kazmayı "
peh !.."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Hele Luckdown kardeşime ithafen.
Yorum