Teşekkürler. Severek dinliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gamzecim biliyorum çok oluyorum ancak bir parça daha istesem ayıp etmem umarım
Kıraç -Çayır Çimen geze geze(hovardalık günlerimi özledim beee
)
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
Yayınımın son parçasıydı hocamın isteği
Yarın için kabul ediyorum iyi yayınlar dileğini Özgem
Yine son dakika oldu be canım ya
Yayını kapamak durumundayım. Yine ve yeniden bir dahaki sefere inşallah diyorum 
İyi akşamlar.
Yorum
-
Mehmet Rifat'ın da öğrencileri düşünmediğini söyleyebiliriz pekala... Ya da o çevirileri yapan müstakbel meslektaşlarımın da diyebilirimİlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinal gazileri ve gaziliğe devam edenler için oh oh gayet güzel oldu, sonra seni kendime sakladım ve ders notlarıma geri döndüm, acep bu Tayyar Arı, Faruk Sönmezoğlu gibi isimler bu kitapları yazarken ögrencileri hiç düşünmezler mi?!
Yorum
-
İyi yayınlar canım kolay gelsin.
Dün akşam ki son anda gelen isteğim çalınmadıysa hala geçerli
yok çalındıysa bir "oh oh" çalarsın artık
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAy ben kendi kendime dinliyorum sanıyorum
.
Seni yanlız bırakır mıyız sandın
Bu arada teşekkür ederim canım
...Son olarak senin nezlinde,
hali hazırda süren "FİNAL"savaşında yer alan tüm gazilerimize "Dayanın son kalelerimiz kaldı,zafer bizimdir" demek istiyorum
TSira- Şükran
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum