barış_61 gamze ilhan ı dinlerken vakit cok güzel geçiyor seni'de dinleyecegiz ama senin yayın saat'in bana ters geliyor
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
umarım sayende adım kısaca kadir kalmaz gamze
bu arada gece uzun ben daha burdayım öle kolay kapatamazsın radyoyu.ahzırlanma yani boş yere.Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'Yorum
-
trabzonsporumuz avni akere cıkarken bir müzik calıyor o müzik'i bilen varmı acaba ben bulamıyorum gamze sende varmıJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
Yasin kardeşimi kutlarım ama ben hızlı değil ağır dinliyorum. Bu parça harika bir çalışma takdirleri zaten toplamıştı...
Yayın için teşekkur ediyorum.. Bir Cenaze haberi aldım İzmir'den. Allaha emanet olun....6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&BYorum
-
Gamze valla haberim yokdu şu an çok üzgünüm yayınını dinleyemedim boş boş gezincene seni dinlerdim tüh yaa bir daha ki sefere takip etmeye çalışcam .....tekrar kusura bakma yaşlılık halime ver
TRABZONSPORYorum
-
-
erken bitmiş demekki
bu akşam
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum