çok çok teşşekkürler gamze
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
program akışını bozmadan, isteklerin cılkını da çıkarmadan yayının slow'a döndüğü bir aralıkta fuat saka-gesi bağlar çalabilirsen çok sevinirim.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Yorum
-
huzunlu bir oykuye sahip olan turku..
rivayete gore bir genc kiz, kayseri'nin everek kazasindan gesi'ye gelin gelir. kisa bir sure sonra da kocasi calismak icin gurbete gider, ancak bir daha geri donmez. ne kizin kendi ailesi arayip sorar, ne de kayinvalidesi ve kayinpederi kiza sefkat gosterir. ustelik kizin hakkinda asilsiz dedikodular da alir basini gider. genc gelin de icindekileri bu turkuyle disari doker:
gesi bağlarında dolanıyorum
yitirdim yarimi aman aranıyorum
bir tek selamına güveniyorum
..
atma garip anam beni dağlar ardına
kimseler yanmasın, anam yansın derdime.
teşekkürler gamze. bence şüphesiz en iyi fuat saka yorumlamış bu şarkıyı. barış manço ve selda bağcan'da tercih edilir.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
-
-
koyverdin gittin beni...
kazım koyuncu'yu düşünürken artık hatırların başucunda çalacak şarkıdır bu. en güzel o söylerdi bu şarkıyı. karadeniz'in haşin delikanlısının ruhunu ne güzel de anlatır bu şarkı. duyguların adamıydı o, onun için başarmak demek, albümlerinin yüzbinler satması değildi. aynı duyguyu paylaştığı insanların "yüreğine dokunabilmek"ti. bunu yaptı sonuna kadar. hatta öyle bir dokundu ki, gözlerinin izi duruyor hala.
kazım'ı uzun saçları vardı. gitar çalarken önene düşerdi, düzeltmezdi bile. tedavisi sırasında döküldü ya hepsi; inanıyorum ki boşa gitmedi o saç telleri. her biri bir sevdiğinin omzuna düştü. bir tanesi bende, gitarımın teli oldu.
"hiç mi düşünmedun sen, sevdiğin böyle ağlar" diyorsun ya, sen düşündün kazım, hatta çok düşündün.
o ölmeden birkaç gün önce yazmıştım şu sözleri sözlüğe ve sitesine: "ah be güzel kazım abim, sen söylüyorsun ya o memleketin gibi asi şarkıyı, "ben seni sevduğumi dünyalara bildurdum" diye. biz seni seviyoruz, herkes bilsin. ve ne olursa olsun, canın sağolsun...
kazım'ın bir şarkısı var son albümünde, dinlerken insanı o kıyıya, o yalnızlığa, o aşka götüren, "denizde kararti var bu gelen kayik midur / ben özledum yarumi ağlasam ayip midur" diyen bir şarkı... yok yok, ayıp değil. nazım hikmet'in dediği gibi, "tahir olmak da ayıp değil zühre olmak da / hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil." biz senin sevdana inanıyoruz kazım. bu yüzden hiç ayıp değil bu yaptığın."
sevdan sevdamızdır. sen çok güzel bir çocuktun kazım; ve seni hep uzun saçların ve gülümseyen yüzünle hatırlayacağız. bir de şarkıların çalacak sonsuza kadar, içsesimizde. haa, "trabzonspor'un şampiyonluğunu görmeden gitmem" diyordun ya; biz devraldık bu mirasını. seneye şampiyonuz inşallah.
dip not: eksi sözlük mir nickli arkadaşımızın şarkı hakkında girdiği harika entry.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Yorum
-
gamze iyi yayınlar kolay bgelsin. yarın beklerim . duyuru yaparsan sevinirim.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum