Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
çöpçatan sitesine döndü radyo yayını
.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Yayının akışını bozmayalım
Teşekkür ederim Gamze.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
İyi de Seda ben de onu diyorum daa
17-18 olcak daha ufak olmaz diyorum yanlış bişey demedim ki 
24 desem dediğin doğru
Bu arada Yavuz Çetin yaşamak istemem dedi intihar etti şarkıya fazla takılmayın adam şaka yapmamış yani
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
İntiharının o şarkı değilde albüm üzerine gelmesi çelişkilerle dolu. Yani salt olarak bu şarkıyı yaptı intihar etti diyemeyiz. Zaten kötü dönemler geçiriyordu. Albümü öyle ya da böyle çıkacaktı. Nur içinde yatsın. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi gitar virtüözüdür gözümde.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
"Bizee de bir gün kader güler, güler inşallah."Yorum
-
Kaybedenler klübü için destek olan arkadaş nerde , kur kanka geliyorum ben ilk post benden olacak.
Kaybeden hareket engellenemez , baskılar bizi yıldıramaz
Yalnızız ama , gururluyuz.
Ayrıca hepimiz İlhanız
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
volkan konak'ın seslendirdiği bir tuncay tuncel şarkısı.
gelir misin benimle?
"türküler kondurayım ap al dudaklarına" sözü büyüleyicidir ayrıca.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Allah razi olsun Gamze
Yorum