Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gamze sesin güzelmiş ya yayın yapıyor kız ahhaha
Benim ses gitmez radyoya heralde
Gamze sesinin o kızdan hiçbir farkı yokİlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha neler yahu, o ben değilim
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Ne kaçırdım ?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam da ilhan duymadıki bunu gamze muhauhauhaİlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen harbi yaİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kaçırdım ?
????? ????? ?????En son ilhan tarafından düzenlendi; 09.04.2008, 20:45.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Gamze ben söylediğim için dertliyim kederliyimin girişini söyledi
Gamze bu dertli ve kederli olan benim
İlhan şuan muhabbete göbekten gir kanka konu yok
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Ya İlhan sen meydan okudun ya bu sana eksi yazılıyor, görüşücez falan diye. Ben de lazlık edip sana radyodan cevap verdim ''Elinden geleni ardına koyma'' diye. Ama senin yayını dinleyemediğini unutmuşum çççİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle------

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Gamze şiiri sen mi okudun yoksa bazen sürprizler yapıyorsun 

Yorum