İyi yayınlar..canlı bağlantılar süper....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tunga abi bu kadar bağlantıdan sonra dayanamıyorum ve tv nin başına gidiyorum. maçın atmosferini tv den takip edeceğim. iyi yayınlar . maç sonu galibiyet ve güzel yayınla devam etmek dileğiyleöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Futbolcular sahaya çıktı mı? Nasıldı suratları
Berk Akçay'a teşekkürler. Sesinin heyecanını biz de hissettik. Staddaydım bir an sanki.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Şu yayından sonra eğer yenilirsek ( Allah korusun ) yemin ederim içime oturur.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSAYFA 61
KISMET olsa gerek
fırsat bırakmadınHadi eyvallah..
Yorum
-
KISMET olsa gerek
Unutmadan iyi yayınlar Tunga abiHer daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Yorum
-
İnanıyoruz ki kazanacağız!
Teşekkürler Tunga Abi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
KISMET olsa gerekTrabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
Yorum