teşekkürler abi çok hoş bi parça gerçekten.
Bilmemen gayet doğal sitede bi sorun var heralde.
Bugün doğanlarda hersene adım olurdu ama bu sene yok bisorunmu var anlamadım.
İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
İyi yayınlar. Sivaslıların bjk söz konusu olunca makul tutumları konusunda bizim maçtan sonra antipatik olmamaya bilhassa özen gösterdiklerini gözlemledim. Benzer olaylar Trabzon da da olsa bu sefer aynı tavrı göstereceklerini düşünüyorum. Öte yandan geçen seneki Sivas maçının bize 3 puan kaybettirmekle birlikte daha iyi bir yönetim, daha bir hoca wsws kazandırdı. Ayrıca Türk futbolunda da biz dahil büyüklere dişli bir rakip çıkmış oldu. Ben Sivas dahil tüm Anadolu takımlarının güçlenmesinin hem kısa hem uzun vadede bize fayda getireceğini düşünüyorum..
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Ben konuştum Tunga. Cahillik dedi...Cahillik ettik. Aynen böyle dedi...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum