İnanılmaz güzel yayın oldu Tunga abi ağzına sağlık...
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
teşekkürler Tunga Abi.......
Bir avuç genç yazdı Trabzonun destanını
hayde hayde vur hayde
hayde hayde şampiyon Trabzon
İstanbul u bir daha getir dize.....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesiYorum
-
İyi yayındı gerçekten abi. Yine uzun soluklu, bence hayli yorucu olması gereken bir yayın yaptınız, ben kayıt ettim. Ne söylediniz, ne dinledik kayıtlara geçti
Yorum
-
Çok teşekkür ediyoruz. Ağzınıza sağlık. Amasya dan selamlar
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Yayın için tşkler tungaSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
slm. hayrılı olsun
bize her yer trabzonnnnn. şevval sam sevaduluk var mı . kib koaly gelsin. İnadına tarbzonspor
Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum