iyi geceler arkadaslar
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Nükleer santral meselesi aklıma şunu getirdi. Mesela ben bırakın nükleer santrali modernite denilen kurulu düzen e topyekün karşıyım. En basiti endüstriyel futbol denilen olguya karşıyım. Bunun futbola derin zararlar verdiğini düşünüyorum.Çok sevdiğim futbolun endüstriyel hali ile daha sevimsiz ve daha tüketici olduğunu düşüünyorum. Ama Trabzonspor un da bunun dışında kalmasına gönlüm razı olmuyor. Meşhur bir hikaye vardır;
Zamanın birinde bir derviş vefatından önce iki oğlunada kendisi gibi derviş olmalarını vasiyet etmiş. Dervişlik derken dünya malına tamahtan her türlü zevk-ü sefadan el etek çekmek. Neyse adam dünyadan göçmüş. Oğulları da kara kara aldıkları ağır sorumluluğu nasıl taşıyacaklarını düşünür olmuşar. Küçük oğul düşünmüş taşınmış ve Ağabey ben gidiyorum orman a demiş. Bu şehir hayatının kargaşasında derviş merviş olunmaz. Bu iş olsa olsa ormanda inzivaya çekilerek olur. Peki demiş ağabeyi. Ama ben burda kalacağım ve burda deneyeceğim. Aradan epey bir zaman geçmiş küçük kardeş ormandan çıka gelmiş. Elinde bir mendil ve mendil süt dolu. O dereceye gelmişki sütü mendile doldurup taşıyabilecek keramete sahip. Hoş beş ederken ağa bey bir kaç dakikalığına dışarı çıkmış. mekan ağabey e ait bir ayakkabı tamirhanesi. Ağabey dışarıda iken dükkana hoş bir hanım girmiş. Bizim keramet sahibi küçük derviş kadını görünce çiviye asılı olan mendilden süt dökülmeye başlamış. Tam o sırada büyük ağabey içeri girmiş dökülen sütü elleriyle toplayıp tekrar mendile doldurmuş. Kardeşine demişki maharet ormana çekilip keramet sahibi olmakta değil maharet bu günün şartlarında bu günün insanıyla bir olup aynı zamanda kedin olabilmek kendin kalabilmek......
Mümkün olan en az tahribatla yapılabilecek bir proje ise kesinlikle evet... İsmail abi muhtemel somut çekinceleri bekliyorum hala...SaygılarımlaTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Bu arada Trabzonsporun sadece gs ile maçı yok tunga,cumarteside ankarda atatürk spor salonunda saat 14.00 te maçı var
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
sinyor terim soyle acayip bir takım cıkarıp bize yine heyecan yaşatır tunga abi merak etme
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Abi birde şöyle düşün. Kapalı mekanda yapılan herhangi bir maçta ( TRABZONDA ) o salon dolarsa spor dalı ne olursa olsun kaybetmeyiz
AÇık hava bu kadar boğarken kapalı salonda neler olur bilmem
Büyük avantaj olur bizim için ama gel görki dolduramayız.
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum