Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Bugün akşam işyerimden çıkarken şu anda ticaretle uğraşan yönetimle arası çok iyi olan trabzonun tanınan ticaretçilerinden ( Erhan Ofset-Çağlar bey)birisi beni kenara çekerek ayaküstü konuştuk,kendisini törene davet etmiştim ve sağolsun kırmadı beni ve tören alanındaydı,ancak takım elbise giymemişti,
Bana şunu söyledi,
" ben dedi daveti aslında çok önemsememiştim,senin hatırına geldim ancak töreni ve oradaki profesyonelliği görünce şok oldum dedi,hayatımda ilk kez yanıldım ve takım elbise giymeden oraya gittiğim için kendimden çok utandım" dedi,
Şu anda bütün Trabzon sizi konuşuyor,sizi yürekten tebrik ediyorum dedi,buradan tüm üyelerimize bu tebriği göndereyim.
Gerisini anlatmaya gerek yok.
Tunga Birol Topaloğlu için tşk.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Tunga abi ben sana göndereceğim o kitabı inan Trabzonspor için gelmiş geçmiş en büyük arşiv..."Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Tunga abi Ali Özbak derin Trabzon un en derin yeridir diye duymuştum :
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Gözün olayım bu HES işine girme tunga
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Ve o beyaz ekmek başka katığa ihtiyaç duyulmadan çayla yenilirdi
-
İsmail abi o raporu bende istiyorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum