“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Sadece karadeniz takımları ile değil de tüm anadolu takımları ile aynı sıcak ilişkiyi kursak daha güzel olmaz mı? Neden sadece karadeniz takımları? Aynı husumet bursa veya sivas ile de var diye düşünüyorum. Anadolu nun bir araya gelmesi elimizi güçlendirmez mi?
Rakip takım taraftarlarının tribüne gelmesi fikrine aynen katılıyorum.
Yayın çok güzel gidiyor , müzik seçimin için de tebrikler
There is much fish in the sea than has ever come out of it
Hiç bir Anadolu kulübü TRABZONSPOR un başarısını istemiyor. Bu benim fikrim. Tirübininde TRABZON kümeye diye bağırılmayan stat var mıydı. ???
Anadolu takımları el ele verip gücümüze güç katalım diye düşünenler için hatırlatmak istedim.
tunga abi bunu eğer özel değilse cevaplarsın abi
resmi sitemiz hala daha facia bir durumda ama en azından giriş kısmındaki
indexler ve çalışmalarda müthiş bir kalitelileşme var gerçekten
aklıma takıldı bu giriş indexlerini ali fuat abi mi hazırlıyor acaba ?
çünkü gerede yayınından sonra yönetime sunum yaptıgınızı ve hertürlü alanda
destek olabileceğinizi ilettik demiştin
benimde akıl ali fuat abiye gitti
keşke bende webtasarımda böyle amatör değilde profesyonel olsaydım şu resmi siteyi elden geçirseydim
Web Tasarımda uzman abilerimiz varsa şu siteye el atsalar çok hora geçecek gerçekten
şahsen üzülerek söylüyorumki ben yabancı bir futbolcu olsam ve klubümüz bana teklif yapsa
ilk bakacagım yer site olur ve bu siteyi görünce aklıma soru işaretleri takılırdı açıkcası
Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Hiç bir Anadolu kulübü TRABZONSPOR un başarısını istemiyor. Bu benim fikrim. Tirübininde TRABZON kümeye diye bağırılmayan stat var mıydı. ???
Anadolu takımları el ele verip gücümüze güç katalım diye düşünenler için hatırlatmak istedim.
yeni düzende eline çok para geçen ve alaşağı edilmesi en kolay görünen büyük takım şu anda biziz.
o yüzden ne yaparsak yapalım bizimle bahsedilen tarzda bi güç birliğine gireceklerini düşünmüyorum.
Klüpte ki profesyonel ( ne kadar profesyonel oldukları tartışılır) yöneticiler ile ( genel müdür , halkla ilişkiler müdürü vs vs...) bmn nin yakın ilişkisi var mı? Yoksa kurulması için çabalar var mı? Bu kadar fikir üreten bir yapının klüp üzerinde etkisinin daha fazlalaşması için özellikle Trabzon da ki üyelerin daha fazla çaba harcaması gerekir diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?
Klüp resmi internet sitesinin daha aktif işlemesi için klübe bir destek talebimiz olabilir mi? Bu sitenin sayfasını yöneten kadronun klüp sayfasına da her anlamda çok ciddi katkı yapabileceğini ve daha okunur hale getireceğini düşünüyorum.
1.Basketbol takımımızda ki yeni oluşum bu yoğun futbol gündeminde bmn tarafından biraz geri planda bırakılmış gibi geliyor. Basketbol takımımızın maçları içinde organizasyonlarımız olacak mı?
2.Tribün liderleri ile ortak bir toplantı yapıp tribünlerde ortak ve düzenli bir organizasyon için görüş alışverişi yapılabilir mi?
3.Sitede genelde baktığımda aktif 1000-2000 arası bir katılımcı görüyorum ancak sitenin üye sayısı 25.000 civarında. Siteden bir anlamda uzaklaşmış kişilerin tekrar katılımın sağlanması için çabalarınız olacak mı?
En son ARAGORN01 tarafından düzenlendi; 06.08.2008, 23:21.
benim sıkıntı olacağını düşündüğüm vaziyet bmn nin de bulunduğu kale arkasının durumu.
sanırım çılgınlar dışında bütün gruplar orada olacak.
bi yerde iyi gibi görünüyor. hani belki birliktelik sağlanır.!!
ama benim tahminim bu sene orası çok karışacak..
inşallah yanılırım.
kendi arasında sürekli kavga ettiklerine defalarca şahit oldum.
farklı gruplar birarada olunca neler olacak. .
Yorum