Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
bu parça yeni mezun olan ve başında kpss belası olan herkese gelsin

ama ben şahsen bu parçayı şevval samdan tercih ederdim abi
o çok daha güzel söylüyorEn son Tayyip Bosnalı tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 00:00.Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
-
Yorum
-
Tesekkürler Tunga, bu sene izin yapamadigim icin o hasreti sarkilarla gidermeye calisiyorum, zamanim oldukca sizin programlarinizi büyük bir zevkle dinliyorum, tekrar tesekkürlerinsanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!Yorum
-
Tşkler tunga
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Tekrar teşekkürler,
(bir önceki şarkıda topaloğluydu,yanılıyormuyum ? )Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
tşkler tunga abi şevval sam için
Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
-
mevlam ona güzellik esirgemedi verdi tara saçını tara iki yani bir olsun ikimuzun mezarı taştan camurdan olsunSÜRMENELİ MEHMET...Yorum
-
Tunga abi açtığım gibi ilk şarkıyla vurdun beni
Eski dostlar...Tabi birde yeni dostlar var
Abi birde
kızım seni ömere vereyim mi?
istemem baba istemem
onun adı ömer alır beni gömer
istemem baba istemem
Bu şarkıyı arkadaşlar bana hediye etmiş eğer musailt olursan bir daha çalarmısın.....
Grup Gırgıra sevgilerimle....
Ama bunun hesabı sorulacak...Face duvarına niye yazıyorsunuz kardeşim
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
2008 avrupa sampiyonasinda alman arkadaslar restauranta yanima gelip bana dedilerki; sana müthis bir Trabzonsporlu birini getirdik, Ahmet isminde bir arkadas gercekden atesli bir Trabzonsporlu. Sohbet etmeye basladik ve biraz uzun sürdü, Almanlar biraz SIKILdI, döndü Ahmete dedilerki; Ahmet A
lmaca konusta bizde anlayalim, Ahmet o Almanin yüzüne biraz bakarak söyle bir soru sordu; sen kac senedir Almanyadasin? Adam aptallasdi, ben dedi Almaninm ve dogusdan beri Almanyadayim. Ahmet aynen söyle dedi Almana: Bunca yildir Almanyadasinda hala nasil Türkceyi ögrenemedin?insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!Yorum
-
ömer diceksinki sadece face duvarına yazsaydınız keşke
istemem baba istemem
onun adı ömer alır beni gömer
istemem baba istememççççççYeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma