almanya ......
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
garip olaylar gelişiyor
abi transfer duyumuna bak yahu.
bu gece İstanbul Bahçelievlerde köyümüz derneğinin kuruluş yıldönümü kutlandı. gayet üst düzey insanların katılımıyla gerçekleşti gece. dernek başkanları, avukatlar, belediye başkanları falan vardı. gecenin ortasında saat 22:30 civarı bir anons geçtiler. hepimizi ilgilendiren bir konuydu. ayrıca Büyük Başkan Sadri Şener ve yönetimden kimse yoktu ama Şener'in kutlama telgrafı okundu. neyse yapılan anonsta Trabzonsporun Yıldıray ile anlaştığı söylendi. Tabi alkış kıyamet derken ben hemen telefona sarıldım. kimsenin haberi yok. zira bakıyorum da medyada da böyle bir son dakika gelişmesi yok. İşte benim temennimin başladığı nokta burası. İnşallah yönetime yakın olan birisi vardır salonda ve haberi almıştır. Bizimle paylaşmak için anons ettirmiştir. Yarın süpriz bir şekilde imzaları görürüm diye ümit ettim. Kaynak falan yok renkdaşlar, olay bundan ibaret. Ayrıca sabah resmi siteden Yıldırayın yalanlanması da taktik icabı olabilir. 3 ezikler araya çomak sokmasın diye mesela. yoksa yönetimin bu nitelikte fazla açıklamaları yok. İnşallah diyorum tekrar ve ekliyorum. SABAH OLA HAYROLA!Yorum
-
-
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum