bordoooooooooooooooooooooo
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
en büyükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkTeşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
-
Tunga abi yayınınızı keyifle dinliyoruz. Eski maçlardan o güzel söyleşileri de çıkardınız yine ortaya. İçinizdeki Şimal Yıldızı’nı da çok seviyoruz
Yorum
-
İyi yayınlar Tunga Abi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
iyi yayınlar tunga abiöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
abi ligtv den daha iyi program yapıyorsunEn son Barış Mayda tarafından düzenlendi; 10.05.2008, 18:01.Jackson Avelino Coelho JajáYorum
-
trabzonspor tv acılırsa tunga abi sen program bile yaparsın ligtv sunucularından daha iyisin abiJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
Tunga abi şuan çalan Yusuf Cemil Keskin'in parçasını bana ulaştırabilir misin müsait olunca?Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
dinlemedeyim tunga abi;kolay gelsin...Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum