şimdi oldu dinliyorum
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Trabzonspor ister 5 atar ister 10...
Süperdi ya
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Tunga abi süperdin
Özge nerde yaa hadi özge kemencesiz kaldım ben burada pcde müzik yok
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
Ahaha alemsin Tunga abi ya
Alıyor adamlar abi millet düşünmüyor ki acaba doğru mudur bu diye.Kendininmiş gibi alıp gidiyorlar kasetleri oldu gözümün önünde ççç
Kasetleri bilgisayara aktarmam lazım bir şekilde müzik markette çekerler heralde
"Doğa katliamına HAYIR!""Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
Kolay gelsin, iyi yayınlar Tunga Abi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Pentagram - Mezarkabul enstrumental varsa çalar mısın abi ? Çalarsan çok şık olur
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Off , Off şarkıya bak..
Tunga abi, süpersin.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum