seviyoruzzzzzz seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ -
trabzonsunnnn sennnnnnnnnnnnnnnGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
cagatay gardasum bunlari diger baslikta yaz emiArkadaşlar fenere benim kadar gıcık olamazsınız ama adamları tebrik etmek lazım
Ben fenerliler ile yaşamayı öğrendim etrafımda fazlası ile var
Sınıflarımda ben dahil Trabzonsporlu sayısı bir kere olsun 2 yi geçmedi o yüzden istanbul antikoru oluşturdu bünye bir süre sonra
Tepkinizi anlıyorum ama maçı kazanan takımın önünde Türk bayrağı olduğu da bir gerçek 
Tunga abi yayın çok keyifli eline sağlık
bozma simdi keyfimizi
gir horona oyna sende bosver fbyi
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
Abi iyi yayınlar ama ekran gidiyor ben kaçtım herkese iyi akşamlaarr...(ekran vurarak çalıştığı için saat engeline takılıyorum
)
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
hiç birşeye degişilmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Yorum
-
oley oleyoleyeoleyGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Tunga abi istek isteyebiliyormuyuz bilmiyorum ama mumkunse mehmet tak tan uzun uzun saclari sarkisini calarmisin,tesekkurler
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum