Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ -
Yorum
-
Bence Hİlal Ve Serap In Programini Reytİnglerİ DÜŞtÜ
KAZIM BEN BMN AMLEMLİ KEFEN YAPTIRIYORUM KENDİME SEN NE DİYSIN ORDA KULLANAMAM ONLARI KEFEN KULLANIRIM YANLIZGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Yorum
-
Başlık bayağı kalabalık
Tunga Abi reklam girsem olur mu ?
ÜNİVERSİTELİ GÖNÜLLÜLERİMİZİN DİKKATİNE!
UNIVERSITELERDE ACACAGIMIZ
“LOSEV BAHAR STANDLARI”NIN ONAYLARINI REKTORLUKLERDEN TAKIP EDEBILECEK VE STANDLARIMIZDA GOREV ALARAK, VAKFIMIZI TEMSİL EDECEK GONULLULERIMIZI ARIYORUZ!
Iletisim Icin:
0312 447 06 60 – 0532 723 04 44 no’lu telefonlardan ya da gonullu@losev.org.tr adresinden Deniz Seven’e ulasabilirsiniz.
Affınıza sığınarak
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
-
Üstâd kolay gelsin.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
-
Hilal ile Serap'ın programına laf yok
O yayının tadı hala damağımızda. Hatta tarihin tekerrür etmesini bekliyoruz
Zaten laf etsek ne olur? Rekorları tablo gibi asılı duruyor BMN panosunda
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
-
tunga abi babamıda oynattın ya bişi demiyom tebrikler
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Serap Kemal amcayı da üye yapalım da. hep sen mi girecen:hııh2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

1-1 oldu 
Yorum