Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İyi yayınlar Tunga abi bu arada....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Tunga,ödül başlığımıza yazdığım yazıyı aşağıya kopyalıyorum.
Ödül törenimizin Trabzon şehri ve şehrin futbol-basın ve ilerigelenleri nezdindeki bizzat tarafıma iletilen yansımalarından birkaç örnek vereyim,
İsim vermiyeceğim,nasılsa hepsini sizler çok iyi tanıyrosunuz.
Üstelik tarafıma madde madde sıralanarak,
1- Bukadar kaliteli insanlar nereden geldi,nasıl bir araya geldiler,
2- Çoğumuz (kendilerini kastederek) eh işte öylesine gidelim diyenler,töreni ve ortamı gördüklerinde şaşkınlıkları haladaha geçmediğini söylüyorlar.
3- Trabzon tarihinde bukadar kapsamlı-ciddi-organize-profesyonel bir törene ilk kez şahit oluyoruz.
4- Bu kadar güzel sunumu nasıl hazırlıyabildiler.( herkes hayran sunuma )
5- Şırnaktaki okulu nasıl buldular,bukadar yardımı biraraya gelip nasıl yapabildiler.
6- BMN yi bazıları biliyor,bazıları bilmiyormuş,26 bin insanın oluşturduğu bu oluşumu nasıl organize edebildiler.
7- Erdoğan Arıkan gibi birini nasıl getirebildiler,( bu konuda herkes şaşkın)
8- Biz genelde taraftar guruplarını farklı bilirdik,orada şık giyimli,gencecik ve kaliteli insanları görünce şaşkına döndük.
Bunlar direk kendi ağızlarından benim duyduklarım
Bu liste okadar uzunki,aklıma gelenler şimdilik bukadar,şunu söyliyebilirimki bu törenin trabzondaki yansıması okadar ciddi anlamda olmuşki,özellikle kulüp-basın ve trabzonsporun ileri gelenleri ve ağır topları (eski-yeni)haladaha bu töreni konuşuyorlar.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Tunga abi,şuan yarın açılışı olacak fabrikamızda mesaideyiz.Radyo aç dediler BMN yi açtım
radyospormu mu diyorlar ççç o derece profesyonel bir yayın yani
Tebrikler. Bu arada havamız olsun Ankara oyun havası çalabilir misin müsaitsen
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.Yorum
-
Harun cum Amasyadayım
.Kral mezaralrı tam karşımda...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
O arakdaş bendim Tunga abi
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
-
-
Bu orta Anadolulular işgal etti forumu
. Bu şehirde menfi öz evlatçılık mümkünmü yahu...Evrensel bu şehir evrensel...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum