BMN istanbul gelmiş Otobüsün önüne de asmışlar bize her yer Trabzon u ...Tezahüratlar falan..bir kaç dakika sonra Tunga yı gördüm az daha ağlayacaktım dedi. Gözünde ki güneş gözlüklerini çıkar demedim tabi )
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Cumartesi gününden beri imrenerek bakıyordum fotoğraflara, imrenerek okuyordum yorumlarınızı. Anlatımın ile içimdeki his imrekten öte kıskançlığa* döndü desem yeridir.
Çok şanslısınız çookk
Biliyorsunuz değil mi?
(*Kıskançlık: Kesinlikle art niyet yok. Sadece "ahhhh ahhhhh bende olabilseydim" kıskançlığıdır.)
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Bizim onları görmemiz önemli değil vallahide billahide onların bizim gözümüzün içindeki sevinci inancı görmeleri bizim için yeterde artardı bile böyle olduğuna inanıyorum Hepsini savaşa yollar gibi Allah yardımcınız olsun Abicim dedim sırtlarıma elimi koydum önemli olan o elimin sıcaklığını gözümün içindeki aşkı inancı görmeleriydi İnşallah bunu hissetmiş ve görmüşlerdir.
Konumuzla pek alakalı değil ama BURSASPOR da TOP KOŞTURAN DEVLERİN PEŞİNDE OLDUĞU 16 U MİLLİ TAKIM KAPTANI MUHAMMED DEMİR 61 numaralı forması ile sahne alacak.
Trabzonspor yönetimine tavsiyem bu oyuncuyu takip etsinler.
Yorum