Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Juventus'u küme düşüren İtalya Federasyonu dur o örnek pek olmadı ... Yunanistan örneği doğru örnektir ...
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Ender Abi ağzından bal damlıyor...
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Kısaca "bir cisim yaklaşıyor" diyor
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Bizim için doğru örnek Yunanistandır.
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• sadri şener i eleştirdiğiniz için pişmanmısınız sonucta gorduk ki gs de desteklese tff boyle bı karar alamazdı

Yorum

• Ziya Doğan'a laf yok kankam o benim
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Şarkı arası yapar mısınız bazı insani ihtiyaçlarımız var beyler

Yorum

• Şenol Hocanın gitmesinden endişe duyulmasının tek nedeni. Takımda geleneksel bir sistemin olmaması değilmidir?

Yorum

• Şenol Güneşlerin yetişmesini istiyorsak, ondan sonra gelecek adamların Mustafa Reşit Akçay modelinde olmaıs gerekir, hocamızı dahi alt yapımızdan çıkarmalıyız ki bence Şenol hocadan sonra gelecek tek isim Mustafa Hocadır.
                    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• * Yiğit Gayretli'den öldürücü darbeler şuan radyomuzda
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 1-bu arada trabzon'lu veya trabzonspor'lu olduğunu söyleyen sözde yazar ve gazetecinin yaşadığımız süreçte takımımıza destek yerine köstek olmaları hakkındaki düşünceleriniz ve yaptırımlarımız???

2-özallikle trabzonspor Onursal başkanı sıfatını taşıyan MAY ın onursal durumu hakkındadüşünceleriniz?
                        KING M'BİA

Yorum

• * Çok fenasınız la çok ççç
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• * Karmate Atma Türkü; şuan ders çalışan Sibel için gelsin

Yorum

• Çok keyifli bir yayın oluyor..gülme efektleri çok hoş..

Ne sorabilirim diye düşünüyorum..aklıma enteresan bir şey gelirse sorarım..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Akyazı'da koşu pisti olacak mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X