Juventus'u küme düşüren İtalya Federasyonu dur o örnek pek olmadı ... Yunanistan örneği doğru örnektir ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bizim için doğru örnek Yunanistandır.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Şenol Güneşlerin yetişmesini istiyorsak, ondan sonra gelecek adamların Mustafa Reşit Akçay modelinde olmaıs gerekir, hocamızı dahi alt yapımızdan çıkarmalıyız ki bence Şenol hocadan sonra gelecek tek isim Mustafa Hocadır.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
* Yiğit Gayretli'den öldürücü darbeler şuan radyomuzdaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
1-bu arada trabzon'lu veya trabzonspor'lu olduğunu söyleyen sözde yazar ve gazetecinin yaşadığımız süreçte takımımıza destek yerine köstek olmaları hakkındaki düşünceleriniz ve yaptırımlarımız???
2-özallikle trabzonspor Onursal başkanı sıfatını taşıyan MAY ın onursal durumu hakkındadüşünceleriniz?KING M'BİA
Yorum
-
* Çok fenasınız la çok çççTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
* Karmate Atma Türkü; şuan ders çalışan Sibel için gelsinTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum