Arkadaşlar iyi yayınlar diliyorum.
BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOFYorum
-
Emeği savunurum ama hangi emeği 1.800 lük emeğimi.Yorum
-
barnetta ortasahanın yer yanında oynar1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Mehmet Güven Servet Çetin Eneramo ve benzerleri hakkında ne düşünür Ömer Kardeşim?Yorum
-
Keyifle dinliyoruz. Bırakın şimdi müziği.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Şu dakikalarda Yasin Öztekin haberleri var...
Ömer Küçük beyefendiden yorumları alalım. 3 yıllık anlaşmışız. Ön protokol yapmışız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
bu daha kolaymış..mozilla kullandığım için sanırım problem oluyor..Explorer da www.bmnradyo.com açmayı deneyebilir misiniz...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.Yorum
-
Yeter da 40 yılda bir Ömer'i yakalamışız müzik müzikYorum
-
argadaşım yeduğunuz yetmedi mi ?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
-
-
Ben içeri gidiyorum, bu ne la?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum