bende aldım 41. yıl albümünden fakat bilgisayara yükleyemedim. cd den dinlemek zorunda kaldım herhalde korsana karşı bir tedbir almışlar....
BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON... -
Windows Media Playerden oluyordu zannedersem mp3 e cevırme...Yorum
-
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
En son Kaya tarafından düzenlendi; 17.08.2008, 21:19.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Kopyalasanda calamazsın abıcım, kaynak olarak cd yı sececegı ıcın calısmayacaktır...
CD'yi tak abi windows media player i aç, CD'den kopyala de orda muzikler gelir zaten önüne kopyalamayı başlat de yavaş yavaş kopyalar, kopyaladığı yer ise, Belgelerim/Müziklerim/Bilinmeyen Sanatçı dosyasıdır.
Ibrahım Can'ı yapıyorum abı sımdı deneme ıcın sana , asagıdakı goruntuden bakabılırsın
En son Burak tarafından düzenlendi; 17.08.2008, 21:21.Yorum
-
Yorum
-
SÜPER SÜPER SÜPER SÜPER bir albüm hayırlı olsun tşkler bu arada (=--7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--Yorum
-
Şampiyon geliyor şarkısındakı aradakı kemenceler super olmus hayran kaldımYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
-
-
abii lalalala şarkısında ne denildiğini anlayan varmı..soylemeden edemeyeceğim çok amatörce olmuş bu şarkılar..anlaşılan yönetimin 1 kaç milyon doları gözden çıkarıp önümüzdeki 50 yıl için dillerden düşmeyecek bi marş yaptırması gerekecek..ve marşın içinde mümkünse kemençe olmayacak..trabzonun sadece karadenizin değil tüm anadolunun takımı olduğunu göstermeliyiz..bu seneden geçti ama önümüzdeki yıl için kesinlikle elzem oldu artık..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.Yorum
-
İyi Yayınlar...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum