📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
İyi yayınlar Remzicim Bana göre şarkılar çalmazsin biliyorum. Onun için isteğim yok
teşekkürler
sana göre şarkılar? aslında çalarım ben Iron Maiden, Children Of Bodom, İn Flames, Nightwish,Within temptation..... falan ama dinleyen pek olmaz diye çalmıyorum
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
sana göre şarkılar? aslında çalarım ben Iron Maiden, Children Of Bodom, İn Flames, Nightwish,Within temptation..... falan ama dinleyen pek olmaz diye çalmıyorum
Children of bodom, G*y alex'inin grubunu dinlemiyorum
İn Flames , bir dağıldı bir daha eski İn Flames olamadı. Son çıkardıkları Cower albümleri beni bir hayli rahatsız etti. Benim için kapanmıştır İn Flames defteri.
Nightwish, Tarja gitti benim gözümde bitti Aslında sevinmedim de değil o gruptan kovulmasına. Ama düşüşe geçmeleri benim için sonları oldu.
Within Temptation olurdu ama modunda değilim
Iron Maiden - Dance Of Death çalacaksan dinlemeye başlıyorum yayını
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum