Özge, Cranberries Animal Instinct.Sonlara doğru da çalabilirsin.
Radyo BMN | Özge
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bu radyoda Trabzonspor'dan haberler verilmez mi kardeşim? Hep müzik mi çalınır?
çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
Ozgecim moralini mi bozdular ne o ses hayattan bikmis gibi?YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-

Şimdi Transfer başlığına gidiyorum ve herkesi Radyoya çağırıyorum. Şunu diyeceğim herkese " Son dakika Transferleri Radyo BMN'de! Flaş transferler için dinleyiniz. "
Radyo dinleyici rekoru kıracağız
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yahu rahat birakin kizi
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
kolay gelsin özge radyoda problem çıktı sen yayına başlayınca şimcik açaçağım. selmanın istediğinden sonra başta selman , BARÇA VE MARMARA TS ÜYELERİ VE fahri marmaralılar için güzel bir parça istiyorumöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
Mustafa Barca'ya şarkı yok tehditlere kulak asmıyor Özge
ColmandanteYorum
-
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !Yorum
-
niye yokmus Osman Barcaya sarki?YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum