Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kaybedenler Kulübü Geri Döndü | BMN Radyo'da Yayındaydık!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sss.jpg

[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] Dün akşam bu maçtaydım, Karabük deplasmanı için bu gece yurda dönüyorum
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Yayın?
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bir tarih verirsiniz artık
        [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] [MENTION=24833]A.Ali Karanis[/MENTION]
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Bekleye bekleye ağaç olduk meyvelerimizden faydalanırsınız artık

@
          Faruk BERBER@A.Ali Karanis
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Yaza doğru yaparız nasipse bir yayın

Yorum

• Senelik yayınımızı yapmamız gerek bence de

Yorum

• Mayıs sonrası güzel bir yayın ile bomba gibi kapatıyoruz sezonu.

Transfer dönemi de takımı masaya yatırabiliriz.

Yorum

• Siz de mi bittiniz be?
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] [MENTION=28026]Sefa[/MENTION] [MENTION=24833]A.Ali Karanis[/MENTION] Seneler geçti nerede gençler
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Bence radyomuzu kupa macinin ardindan ilk yari degerlendirmesiyle canlandirabiliriz...
                      Ondan sonra da podcastler de yapabiliriz...
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ondan sonra da podcastler de yapabiliriz...
                        Tamamen katılıyorum abi. Podcast den devam etmek daha güzel olacaktır.

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamamen katılıyorum abi. Podcast den devam etmek daha güzel olacaktır.
                          Interaktif olmasi acisindan radyo yayinini ilk yari degerlendirmesi olarak soyledim.
                          Ondan sonra her sali hem Trabzonspor'u degerlendiren, hem de lige genel bakis veren podcastler yapariz...
                          Ben seve seve katki veririm bu konuda...
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Goygoya varim ben [MENTION=28026]Sefa[/MENTION] [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]

Yorum

• En son takımı masaya yatırıyorlardı. Yattığı yerden kaldıramadılar herhalde
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Kolpalar Kulübü ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X