Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kaybedenler Kulübü Geri Döndü | BMN Radyo'da Yayındaydık!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tesadüfe bak, benim ev 5m migrosa 200 metre, konyaalti kapalı pazar'in orda ................
    Yakınmış tam olarak benimki de oradan sahile inen yol üzerinde.. İl sağlıktan aşağı..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yakınmış tam olarak benimki de oradan sahile inen yol üzerinde.. İl sağlıktan aşağı..
      o zaman narlica cafe yi bilirsin, çok takılırdım oraya zamanında...antalyaya gelmeden yazarım sana özelden bi ara görüşebiliriz belkide görmüşüzdür birbirimizi daha önceden..
      County of Essex

Yorum

• lyon eziyor ama golü bulamıyor, marsilya 2 lerse şaşırmam........
        County of Essex

Yorum

o zaman narlica cafe yi bilirsin, çok takılırdım oraya zamanında...antalyaya gelmeden yazarım sana özelden bi ara görüşebiliriz belkide görmüşüzdür birbirimizi daha önceden..
          Narlıca Cafe'ye 20-30 metre evim biraz geride..

1.5 yıldır oradayım ondan önce Konyaaltı 1e1'in yakınındaydım..

Gelirsen mutlaka yaz görüşelim..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Narlıca Cafe'ye 20-30 metre evim biraz geride..

1.5 yıldır oradayım ondan önce Konyaaltı 1e1'in yakınındaydım..

Gelirsen mutlaka yaz görüşelim..
            ben uzun süredir ingilteredeyim, koptum oralardan , en son narlıcaya 1 yıl önce gitmiştim ama iyi bilirim oraları..

tamam özelden numaramı bırakırım çaldırırsın beni , mart ayında falan ordayım
            County of Essex

Yorum

• lyon attı nihayet.. yürü be lyon , al şu maçı.
              County of Essex

Yorum

ben uzun süredir ingilteredeyim, koptum oralardan , en son narlıcaya 1 yıl önce gitmiştim ama iyi bilirim oraları..

tamam özelden numaramı bırakırım çaldırırsın beni , mart ayında falan ordayım
                Tamamdır beklerim..

Yorum

• Bana çok az para lazım. 5 Liraya 10 lira. Size güvenmiyorum ama
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana çok az para lazım. 5 Liraya 10 lira. Size güvenmiyorum ama
                    İşbankası hesap no at özelden
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşbankası hesap no at özelden
                      Haftaya maçlarınızı takip edeceğim tutmazsa özelden değil buraya atacağım hesap numaramı
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Haftaya maçlarınızı takip edeceğim tutmazsa özelden değil buraya atacağım hesap numaramı
                        "Tutmazsa" komik durmuş yalnız. Sayfada paylaşılıp tutmayan kupon yok
                        Twitter Adresim

Yorum

11 yaşından beri tutmayan kuponları olmamış bu arkadaşların
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Aynı kaynaktan arkadaşlar.

Ajaccio-Brest İY-MS 0/0
                            Twitter Adresim

Yorum

• [MENTION=24344]Ahmet Başkaya[/MENTION] Tek maç nedir ya. 3-4 tane paylaşır insan
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynı kaynaktan arkadaşlar.

Ajaccio-Brest İY-MS 0/0
                                ilk yarısı geldi ama maç sonucu şase yaptı.........kısmet değilmiş..
                                County of Essex

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X