KONGREYE DOĞRU | Celil Hekimoğlu BMN Radyo'daydı.. | Yayının Kaydı Sf. 8

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sibel
    • 12.05.2009
    • 22917
    • Trabzon

İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
    Trabzonspor bugün İstanbulda maç organizasyonu yapsın en az 30 bin bilet satılmazsa bende Trabzonsporluluğumu bırakırım. 25.000 kişilik stat ile 40-50 bin kişilik statları karşılaştırıyorsunuz burada. Adamlar 52 binlik statta 30 bin kişi ile oynuyor Trabzonda 15-16 bine oynanınca doluluk oranı fazla oluyor. Ne yapayım ben o oranı? Şunu sorayım yada Trabzonspor en son ne zaman taraftarın etkisiyle puan aldı veya kötü oynayan takım kendine geldi?

Zaten meselede maçların İstanbulda oynanması değil. Olayın prensipleri açısından olamayacak bir şeydir kabul ediyorum ama sizi tenzih ederek söylüyorum çoğu Trabzonlunun maça gitmediği takımı yuhalamaktan başka bir şey yapmadığı halde "Trabzonspor bizimdir başka yere gidemez" demesi. Bütün herkesin ağzında Dortmund olalım, Porto olalım ama takım sadece iyi oynarsa maça gideriz. Bana pek tutarlı gelmiyor ama herkesin görüşüne saygı duyarım.
    İlk maçta tabii ki 30 bin olur. 2.de de olsun hadi. Sonra? O sayı Avni Aker'deki sayıya düşer. Belki aşağıya bile.
    Sorduğunuz soruya şöyle cevap vereyim. Ben yıllardır her maça gidiyorum. Yıllardır bu takımın top oynamadığını en iyi o tribüne gelenler biliyor.
    Taraftarın nasıl heyecanla destek verip sahadan köstek yediğini en iyi o tribüne gelenler biliyor.
    İsterse taraftar kendini parçalasın. O destekle maç alacak takım mı kaldı? Ben ne maçlar izledim o insanlar takım rezilleri oynarken bile desteğe başlamış. Ama nafile.
    Taraftar maç alamaz. Bu kulüpte bu şartlarda taraftarın hiçbir etkisi olmaz.

Diğer konuya gelirsek yuhalamak vesaire. Her tribünde olan bir durum. Süregelen bir başarısızlık, düzen katliamı ve yaşanan onca şey var.
    Bizim insanımız da sakin yapılı değil. Evet taraftar profili çok kötü. Ama Trabzonu İstanbulu yok. Orayı da biliyoruz.
    Trabzonspor tabii ki bizim değil. Hepimizin. Ama takım olduğu yere aittir.
    Ve iyi oynama meselesi...
    Normal şartlarda taraftarlar her daim takıma destek olup maça gider.
    Ama var olan şartların normal olmadığını siz de görmelisiniz. Burada yaşamayan insan bunu anlayamıyor saygı duyuyorum. Tabii ki güzel futbol istiyoruz. Ben de istiyorum. Bıktım. Çünkü Trabzonspor 'dan başka hiçbir beklentim yok. Burdaki insanların olduğu gibi.
    En azından, en azından güzel futbol izleyip kendini tatmin etmek istiyor insan. Ama yok.
    O tribünde çekilen çilenin haddi hesabı yok yıllardır.
    Bunu böyle bilin. O yuden biri ben istemiyorum bu futbolu izlemek derse yerden göğe kadar haklıdır. Keşke benim iradem de buna müsade etse de ben de maça gitmesem. Sizler uzakta olmanın avantaji ile çok rahat eleştiri yapıyorsunuz.
    Ben de olsam yapardım tabi. Ama anlamaya da çalışırdım.
    Biz normal bir kulüp değiliz.
    Normal şeyler yaşamadık.
    Profesyonel bir taraftarımız ve şehrimiz yok. O yüzden bu takım taraftarına güzel futbol borçludur. Verirse her şeyi geri kazanır. Çünkü verme sırası kulüpte.
    En son Sibel tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 10:55.

Yorum

• f1bekir
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 23.02.2008
      • 4318
      • Doktor
      • Trabzon

Usta ile birleşmeyerek hayatının hatasını yaptın Hekimoğlu. Zaten listesinde olduğun adamdan ayrılıp aday olman hata idi ama bu hatayı düzeltme fırsatın vardı. Bu fırsatı teptin, geleceği göremedin. Yazık oldu, sana da Trabzonspor'a da...

Yorum

• f1bekir
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 23.02.2008
        • 4318
        • Doktor
        • Trabzon

Sibel sana naçizane tavsiyem şu İstanbul muhabbetini kapatman, boşuna kendini yorma. Dolmuşla stadyumun yanından geçerken yağmurla karışan gözyaşlarımızı hatırlayıp boğazı düğümlenenler biziz. Uzaktan konuşmak kolaydır, aldırma...

Yorum

• Travelair
          • 09.01.2005
          • 36195
          • İstanbul

Yayında yanlış anlamadıysam şunu da diyor: Benim destekleyenimin daha fazla olduğunu gördüm, o halde neden tek başıma aday olmayayım? Zaten geçen seçimde de destekleyenlerim vardı ama Muharrem Usta'ya verdiğim söz yüzünden birlikte hareket ettim

Bu görüşten bir birleşme çıkar mı? Baskı olmazsa zor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Travelair
            • 09.01.2005
            • 36195
            • İstanbul

Halbuki birleşse, Muharrem Usta'nın başkanlığını kabul etse, kendi asbaşkan olarak görev yapsa, zaten asbaşkanlar yönetiyor kulübü Trabzon'dan. Nedir bu koltuk sevdası? Koltuk sevdası değilse o zaman başka kaygılar var demektir
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 12:09.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hekimoğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 19.07.2005
              • 8161
              • Trabzon

Buradaki eleştirilerin bir çoğu aslında Muharrem Usta'ya yapılmalı iken kurtarıcı gözü ile bakılıyor.Celil Hekimoğlu kongre tarihinden 1 sene önce çalışmaya başlamışken Muharrem Usta yarım ağızla başkan adaylığını açıkladı yönetiminde kim var belli değil ama ilginçtir bu kimse için önemli değil gözüküyor.Muharrem Usta'nın çok ilgi gördüğü ortada kurtarıcı gözüyle bakılıyor ama lütfedip Trabzon'a gelmiyor adaylığını projelerini yöneticilerini açıklamıyor, adaylık başvurusunu son dakikaya bırakıyor ,delegeyi önemsemiyor ama bu hiç önemli değil bir kısım taraftarımız için ilginç.İkinci Mehmet Ali Yılmaz olacak diyorum yazın bir kenara.

Yazılacak çok şey var da soyadım dolayısıyla çok giremiyorum bu konulara.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• DarkBlooD
                • 24.12.2014
                • 801
                • Ankara

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi
                Buradaki eleştirilerin bir çoğu aslında Muharrem Usta'ya yapılmalı iken kurtarıcı gözü ile bakılıyor.Celil Hekimoğlu kongre tarihinden 1 sene önce çalışmaya başlamışken Muharrem Usta yarım ağızla başkan adaylığını açıkladı yönetiminde kim var belli değil ama ilginçtir bu kimse için önemli değil gözüküyor.Muharrem Usta'nın çok ilgi gördüğü ortada kurtarıcı gözüyle bakılıyor ama lütfedip Trabzon'a gelmiyor adaylığını projelerini yöneticilerini açıklamıyor, adaylık başvurusunu son dakikaya bırakıyor ,delegeyi önemsemiyor ama bu hiç önemli değil bir kısım taraftarımız için ilginç.İkinci Mehmet Ali Yılmaz olacak diyorum yazın bir kenara.

Ortada anormal bir durum var ve dünkü konuşmada Hekimoğlu'nun 1 yıllık çalışmasını göremedik , bu anormal durum karşısında taraftarın tek isteği Hekimoğlu - Usta - Kulaçoğlu birleşmesi başka türlü bu durumun içinden çıkamayız, bırakın kurtariciliğı seçime bu şekilde girilirken iho her halukarda tekrar kazanacak ortada çok büyük bir usulsüzlük var , dünkü konuşmada Hekimoğlu bu usulsuzluğe yapacak birşey yok dedi , daha neye dayanarak Hekimoğlu destek bulsun bunu diyerek zaten yenilgiyi kabul ediyor, 1 yıllık hazırlık nerde bu iho nun bu usulsuzluğune nasıl yapacak birşey yok der , kader mahkumumuyuz biz , madem tek başına yapacak birşey yok nedir bu birleşememe durumu Trabzonspor un kapısına kilit vurup oturalim mi , yapacak birşey yok diye ...

Nasıl olsun , ne olsun siz söyleyin hadi ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                  • 04.06.2009
                  • 21119
                  • İstanbul

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi

Herkes ayni şeyi yaziyor, 1 yil once calismalara basladiysa neden adini son 1 ay kala duyduk ? Usta da 3 yil once basladi calismalara, yanindaydi o zaman Hekimoglu ? İho da 6-7 yil calismisti baskanlik icin. Dun radyoda dinledigim adamin projeleri burada herkesin dile getirdigi şeyler, aynilarini her baskan adayi soyluyor zaten.

Usta eski baskanlar kimi isaret ederse onun yaninda birleselim diyor. Sadri Sener de bu sekilde secilmedi mi niye kabul etmiyor ? Eski baskanlar Usta ya yakin diye bu teklifi kabul etmedigini soyledi, ee hani Trabzon un %90 inin destekledigi adam ? Atasoy ve Cakiroglu nun destegini %90 olarak mi goruyor, Trabzon da kim destekliyor Hekimoglu nu neyine guveniyor ?

Adamin tek projesi baskan olup, takimin basina Giray Bulak i getirip eldeki tum adamlari satip Zekilerle Akbaşlarla kadro kurmak. Radyoda dinledigim kisi eger Hekimogluysa durum budur. Devlet Bahceli misali, İho ya calisacaklar bunlarin kazanma ihtimali yok gibi bir sey. Son kongrede Atasoy neyse, Hekimoglu o iste. Sadece oy bölecek.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• TSercaN
                    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                    • 07.02.2008
                    • 3864
                    • Trabzonu Olumune Sevmek
                    • Avrupa Diğer

Baskanlik/koltuk sevdasi Celil bey de mevcut.
                    Kabul etmemesinin sebebi illa baskanlik olabilmek adina.
                    Kendisi de soyluyor zaten bunu bi nevi.

Kimsenin gunahini almak istemiyorum fakat kimsenin derdi Trabzonspor degil diye dusunuyorum. Muharrem Usta hic konusmadi yanilmiyorsam, ama Celil bey de illa baskanlik istiyor ve ön planda olmak istiyor diye dusunuyorum.

Herkes cikarci herkes! Kem kum etmek ile baskanliga adayim diye laflar edip duracagina Trabzonspor icin elini tasin altina koysaniza. Yok koymazlar arkadas koymazlar..

Bir de delikanli cikmis Celil bey... Aziz yildirim ve fb sike yapmistir diyor cok acik sozlu.. ben bu laflari bir yerden hatirliyorum zaten.
                    En son TSercaN tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 13:22.
                    Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                      Yönetim Kurulu
                      • 20.08.2009
                      • 26878
                      • Danışman
                      • Kuzey Amerika

En baştan belirteyim, oy hakkım yok. Hem Muharrem Bey hem de Celil Bey'i tanıma fırsatım oldu. İkisininde basketbol takımı bünyesinde eleştirdiğim ve alkışladığım söz ile eylemleri olmuştur.

Bu sayfalarda Celil Bey için yapılan bazı eleştirileri görünce yazmak istedim.

1) "Neden erken aday oldu" diye sorulmuş.

Kulübümüz organlarınca açıklanan mali raporları gördükçe, "kimse bu yükün altına girmez" yorumları oldukça yaygındı.Adam iyi-kötü planlarla bir çaba içinde uzun zamandır. Artık tiksinme noktasına geldiğiniz mevcut başkan ve anlayışına karşı açık açık ortaya çıktı. Ülkeyi şehir şehir gezdi, Trabzonsporlulara dokundu.

2) "Neden birleşmiyor"

Birleşme baskısını anlıyorum. Bu talebin bir kısmı iyi niyetli olduğu kadar yabana atılmayacak bir kısmı da "ya diğer aday (gerçi ortada aday filan yok) kaybederse" endişesinden kaynaklanıyor.Hem kim, kimin lehine, neden çekilmeli sorusuna bir Allah kulu çıkıp mantık çerçevesinde cevap versin hele... "Önceden onun listesindeydi" kafi değildir. Burada olur tek yol basketbol takımındaki gibi Celil Bey'in başkanlığı ve Muharrem Bey'in dışarıdan desteğiydi. Diğer durumların fiilen gerçekleşmesinin mümkün olmadığı Kaf Dağı'nın ardında bile biliniyordu.

3) "Listesi berbat"

Diğer listelerle lütfen isim isim karşılaştırın. TÜSİAD Yönetim Kurulu mu bekliyorsunuz Allah aşkına... Gerçi bu gözler"kulübü bir Rus bir Arap alsın da rahatlayalım" diyebilmiş kimliksizliği de gördü. Trabzonspor'u var eden değerlerini terketme eğilimiyle zenginlere uşaklık yapılacak olmasını da yadırgayamıyorum. Belki bu rasyoneldir, mevcut şartlar düşünüldüğünde... Kriterlerimiz netlik kazanmadan bu kıyaslamalar anlamsız kalacak. Google taramalarında bulabildiğiniz mal varlıklarının yüksekliğiyle listeler olumlanıyorsa, sözüm yok. Geçmişten kalan acı hatıralara gönderme varsa, günahsızlık gibi zırhımız yok hiçbirimizin.

Bu arada, Sarıgül'ün ortaklarına ses çıkaran varmı? Yok. Neden? Para verecek diye mi susuluyor? Bu ikiyüzlülük değil denedir?

4) "Yerel şivesiyle konuşması..."

Biz Hürriyet'e, NtvSpor'a, Ercan Güven'e boşuna kızmışız. İçimizde o kadar çok sayıda nefret dili taşıyan arkadaşımız var ki...Birbirimize karşı yaşattığımız sevgisizlikten sonra "neden birlik olmuyoruz" çağrısı yavan kalıyor.

5) "Hacıosmanoğlu'nun Geçen Kongre Önce Söylediklerinin Aynısını Söylüyor..."

Ne desin? Farklı olmak adına "şike yoktur, Fenerbahçe şampiyondur" mu desin? Ya da Muharrem Bey farklı ne söyledi/söylüyor/söyleyecek? Bilen var mı? Sanmıyorum.

*

Şu tablo gösteriyor ki, Ahmet de seçilse Mehmet de seçilse Trabzonspor çok çaresiz. Taraftarın psikolojisi yerle bir olmuş. Ortalık, ne istediğini bilmeyenlerle dolu.

Dostça tavsiye, Celil Bey bu kadar yetersizse, seçmeyin. Listesi kötüyse, projeleri gerçekçi değilse seçmeyin. Üstelik arkasında destek yoksa neden bu endişeniz? Niçin bu kadar büyütüyorsunuz? Seçeceklerinizi övün, onların projelerini paylaşın. Hep birlikte amacımız üzüm yemekse, bırakın bağcıları dövmeyi. Trabzonspor için neler yapılabiliri tartışalım.

Aslında diyorum ki; Muharrem Bey aday olmasa ve bunun üstüne Hekimoğlu da çekilse, kulüp Hacıosmanoğlu'na kalsa... Veya çekilmese,Hacıosmanoğlu'na oy atsa kıymetli delegelerimiz. O ki sizin için Celil Bey'le arasında fark yok...

(Bunlar durum tespitidir. Şahsımı ilgilendirir. Hekimoğlu değil Hacıosmanoğlu veya Usta da böyle eleştiriler alsa aynılarını yazardım.)
                      <!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
                      <!--[endif]-->
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 13:36.

Yorum

• İlker Yazıcıoğlu
                        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                        • 14.01.2009
                        • 13061
                        • Fizik Mühendisi
                        • Ankara

Hekimoğlu'yla olmaz abi.Usta başkan olmazsa bitiğiz....
                        Ha,keşke Kulaçoğlu olsa ama aday değil zaten...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                          • 04.06.2009
                          • 21119
                          • İstanbul

"Olur tek yol, basket takimindaki gibi Celil in baskanligi ve Usta nin disardan destegi" ..

Peki sebep ? Neden tek yol Celil e cikiyor ? Kendi agziyla soyledi, eski baskanlar Usta yi destekliyor dedi. Kongrede oyle yada boyle İho ya en ciddi rakip Usta olacak, yani bu bir gercek mi, evet.

"Madem gucsuz aday, niye endise ediyorsunuz. Secmeyin, diger adayi övün" ...

Keske bu kadar rahat cumleler kurabilsek ama Ts 2 adayli normal bir kongreye gitmiyor, 2 bin oyu cebine koymus İho ve askerleri kongreden, Ts den nasil postalanacak herkesin derdi bu.

Amaci Ts olan adam, tarihimizin en kritik kongresi öncesi ego yarisina girmezdi. Kimse kimseyi kandirmasin. Amaci Ts olan adam 2. Baskan olmayi kabul eder, herkesin destegiyle İho yu devirirdi. Bahceli nasil iktidara calistiysa, Hekimoglu da İho ya calisacak, durum tam olarak budur.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• TSercaN
                            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                            • 07.02.2008
                            • 3864
                            • Trabzonu Olumune Sevmek
                            • Avrupa Diğer

Oguz bey,

Muharrem Usta ayni soylemleri yapsa ayni sekilde elestirilir benim tarafimdan. Ben hepsine lafi dokundurmak istiyorum cunku hepsini cikarci olarak goruyorum. Biz yonetimsel ve sehir olarak bitik duruma geldik. Soylediginiz gibi psikolojik olarak cokmusuz resmen.
                            Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut Bulut

Yorum

• karahanbakar
                              • 25.06.2015
                              • 1239
                              • öğretmen
                              • İzmir

KONGREYE DOĞRU | Celil Hekimoğlu BMN Radyo'daydı.. | Yayının Kaydı Sf. 8

Hekimoğlu'nun vizyonu Trabzonspor başkanlığına yetmez. Trabzonun dışına çıkamamış adam mı yönetecek bu kulübü. Bir değer nasıl markalaştırılır, değerine nasıl değer katılır, finans nasıl yönetilir sorularının cevabı Muharrem Usta'dır. Harici Trabzonspor için sonun başlangıcı olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• cerasus
                                • 27.08.2007
                                • 3725
                                • Almanya

Yayin icin tsk ederim.
                                Kayittan tekrarini dinledim.
                                Edecegiz, yapacagiz laflari her adayda mevcuttur, spor dünyasi olsun veya olmasin. Onu göz ardi edelim diyelim.
                                Benim gördügüm en büyük eksiklik futbolcu bilgisi. Futbolcudan pek anladigini düsünmüyorum, haliyle kuracagi takim yetersiz olacagini düsünüyorum.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...