KONGREYE DOĞRU | Celil Hekimoğlu BMN Radyo'daydı.. | Yayının Kaydı Sf. 8

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sibel
    • 12.05.2009
    • 22917
    • Trabzon

İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
    Ortalama 20 bin kişiye oynandı da kim bişey dedi abi? Kimse gitmiyor maça Elazığ bile 300 binlik şehirde PTT de 5-6 bin kişiye oynuyor...

Kimseye hiçbir şey kolay gelmiyor. Tribünü boş olan takımın başka ne gücü olacak? İstanbul şu halde 30 bine oynar zaten sizin beklediğiniz vuran, kıran, zirveye oynayan takım 2011de olduğu gibi İstanbulda 80 bine oynuyor. Kimse kolay demiyor ama koca Trabzon orada 300-500 kişilik paralı taraftar grupları tarafından bastırılıyor. Takım zirveye oynarken herkes maç izlemeye gider zaten mesele bu zamanda takımı yalnız bırakmamak. Trabzonda bu konuda en alttan sınıfta kaldı..
    Eğer aynı şartlar altında İstanbul 30 bine oynasın Trabzonsporluluğuma nokta koyarım. Hayatımda ilk kez böyle bir cümle kuruyorum. Çünkü burdan Plütona yürüyerek gitmek kadar imkansız bu. Bir şeyi demek için demeyin Fatih Bey.
    En altta kalan falan değiliz. Buyrun son yılların stadyum doluluk oranlarına bakın.
    Ve olimpiyat örneğini istanbulu savunmak için vermeyin. Çünkü komik oluyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımın Türkiyenin 4 bir yanından otobüsler gelerek Trabzon başta, "1 maçta" orayı doldurmasindan doğal ne gibi bir olay var?
    Trabzonspor Türkiye'nin her yerinde taraftarı olan bir takım.

Yorum

• Manu61
      • 15.06.2008
      • 13066
      • Samsun

Yayını izleyemedim sonradan izleyecektim ancak yorumları okuyunca vazgeçtim. Her soruya yapacağız diye cevap verdiğini bilmek bana yetti.

Ayrıca şu çok konuşulan kupa maçlarını İstanbul'da oynama fikri bana göre tamamen saçmalık. Bazı kişiler kabul edebilir ancak benim kendi görüşüm bu.

Sezon başlamadan önce bir avrupa takımı ile İstanbul'da maç yapılması daha mantıklı. Club Brugge maçı gibi mesela.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• POYRAZ
        • 18.10.2004
        • 6656
        • Avrupa Diğer

Röpörtaj icin tesekkür ederim. Sayenizde röpörtaji kayittan dinleyerek bir fikir sahibi oldum.
        Hekimoglu'nu Trabzonspor baskanligi icin yeterli görmüyorum. Sebeplerini uzun uzadiya yazmaya
        gerek görmüyorum ama düsünceme göre Hekimoglu Trabzonspor baskani olmamali.
        Cevremdeki Trabzonspor taraftarlarinin neredeyse tamami "Usta" diyor.
        Su anda Usta'dan daha makulu yok gibi görünüyor.
        Hayirlisi ne ise o olsun.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Nihat Günay
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 07.08.2011
          • 2093
          • ÇEVRE MÜHENDİSİ
          • Kocaeli

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
          Fatih dünyanın hiçbir yerinde bir takım başka şehirde de taraftarı var diye gidip onların yanında maç oynamıyor. Ne demek kupa maçları Istanbul olur?
          Trabzon'daki taraftara hakarettir bu. Böyle bir futbol düzeni yok. Takım seyirci seyirci gezemez. Kepaze az bile. İyi kötü yeri Trabzon'dur takımın. Maçları paylaşmak ne demek?
          Şunu da belirteyim. Ben ordakiler maç izlemesin diye demiyorum bunu. Duygusal da değilim bu konuda. Sadece olması gerekeni söylüyorum.
          Katılıyorum.

İstanbul'da en çok Sivas'lı var. Sivasspor'un maçlarını sırf taraftar var diye İstanbul'da oynaması ne kadar emanet durursa bizimki de o kadar emanet durur.

(Sivas'la biz birmiyiz gibi gereksiz bir yere konu çekilmesin. Manzara görülsün diye örnekledim.)
          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• yorumsuz6117
            • 27.11.2008
            • 30039
            • Bursa

Hekimoğlu Usta'nın yanında yer almayarak büyük hata yapmıştı başkan olması mümkün değildir.. 6 Aralık günü sandıklar açıldığında yaptı yanlışı anlayacak ama çok geç olacak kendisi için..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• memmedaga
              • 19.06.2010
              • 5725
              • İstanbul

ne yazık ki Hekimoğluna gidecek oylar İhoya yarayacak gibi duruyor.

Mesele şu biz bir şekil kara cahil bir adamı klube musallat ettik duygulara yenildik.

Hiçbir başkan bu kadar maddi manevi bizi dip yaptırmamıştı.

Hamaset yalan dolan,sahte kabadayılıktan başka bir şey bilmeyen kara cahil bir adam var karşımızda,mevcut siyasi
              konjonktüre çok uygun cahilleri etrafına toplaması yetiyor ve aslında aklı alavare dalavareye çalışıyor.

Bir adam cahil olur ama sözünü eri olur mesela, hemen her dediğinin aksini yaptı dahası klubü borç bataklığına sapladı.

Bu kadar yanlış ve yamuğa rağmen bu adama oy verenlerin aklını ve vicdanını sorgularım ama bu klupte olan şey memleketin tamamında var ayrı tartışma mevzusu.

Şu an için yapılması gereken Usta ve Hekim oğlu arasında önde gözüken adaya oy vermek.
              En son memmedaga tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 01:06.
              sakin olun...

Yorum

• UNiVeRSeLoRD
                • 06.06.2010
                • 1105
                • Öğrenci
                • İstanbul

İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi
                ne yazık ki Hekimoğluna gidecek oylar İhoya yarayacak gibi duruyor.

Mesele şu biz bir şekil kara cahil bir adamı klube musallat ettik duygulara yenildik.

Hiçbir başkan bu kadar maddi manevi bizi dip yaptırmamıştı.

Hamaset yalan dolan,sahte kabadayılıktan başka bir şey bilmeyen kara cahil bir adam var karşımızda,mevcut siyasi
                konjonktüre çok uygun cahilleri etrafına toplaması yetiyor ve aslında aklı alavare dalavareye çalışıyor.

Bir adam cahil olur ama sözünü eri olur mesela, hemen her dediğinin aksini yaptı dahası klubü borç bataklığına sapladı.

Bu kadar yanlış ve yamuğa rağmen bu adama oy verenlerin aklını ve vicdanını sorgularım ama bu klupte olan şey memleketin tamamında var ayrı tartışma mevzusu.

Şu an için yapılması gereken Usta ve Hekim oğlu arasında önde gözüken adaya oy vermek.
                Bu adam söylenenlere göre çok değerli birileri diye bahsettiği kişilerin aday olma çağrısını bile iplemeyecek kadar kör cahil .!!!
                Hepsini geçtim bahsettiginiz topluluk bu şahsın hakemi alıkoyduğu gün TVde ki konuşmalarıyla tav olup başkan dediğin böyle olur esip gürler kafasında olan bi topluluk olduğu için kongrede ki atarlı konuşmaları ile kitleyi iyice kendine kitleyecektir (usulsüz üyelerini hiç söylemiyorum bile)

Yorum

• Şanlı SanMarino
                  Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                  • 10.12.2014
                  • 3161
                  • İstanbul

Eğer ki İho seçilirse bunun tek sorumlusu C. Hekimoğlu'dur. Olmuyor, olmadı, olmayacak.
                  7!

Yorum

• Colakoglu
                    • 02.01.2005
                    • 4637
                    • Avrupa Diğer

Ceza yememisim [emoji1]
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• TSezgin61
                      • 29.01.2005
                      • 10712
                      • Almanya

Disardaki taraftarini düsünüyorsan, hazirlik kampini gider istanbulda yaparsin.

Eger bana avni akeri dolduracak projelerle gelemiyorsan, sende gelme hekimoglu.

Yorum

• Cengiz Çubukcu
                        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                        • 07.03.2005
                        • 14853
                        • endüstri müh.
                        • İstanbul

Bir yıldır hazırlanıyorum dediği ve bahsettiği şeyler projeden uzak basmakalıp sözler ....bence bir kere daha dinlemek lazım....

Yorum

• Travelair
                          • 09.01.2005
                          • 36195
                          • İstanbul

Öncelikle U.Sadıkoğlu'na ve BMN'ye Trabzonspor'a bu hizmetleri için teşekkür ederim

Yayını dinledim, izlenimlerim:

Celil Hekimoğlu İbrahim Hacıosmanoğlu'na göre daha iyi niyetli, olaylara daha vakıf, bu aşikar

Kulübü yerel düşünce yapısıyla yönetmeye çalışacak. Camiayı Trabzon'dan ibaret düşünmesi kendisi adına eksi olur. Oy için lazım olsa da ekseriyetle bu kafa yapısında olduğunu düşünüyorum

Gelir getirici projeler kısmında ne projeleriniz var kısmında fazla bir şey diyemedi. Hayal kırıklığı oldu. Feda, Kurtuluş Savaşı, bir iki futbolcu örnek vererek ne kadar yüksek maliyetli olduğu, TsClub'ları geliştireceğini, stadyum isim hakkının kiralanacağını (Bu hak için görüştüğünüz firmalar var mı sorusuna var birkaç tane dedi, ama söyleyiş tarzı pek inandırıcı gelmedi), forma sponsorluğu, Trabzonspor TV'nin kurulması, İstanbul'da 3. lig kulübü satın alınması, prestij için bir tane yıldız transferi olacağını, kalanı gençler...

İbrahim Hacıosmanoğlu'nu direk eleştirmekten kaçındı. Hürriyet'in bomba patladı vatandaş öldü haberleri gibi. Oy namına da olsa yanlışı direk isim vererek eleştirmesi lazımdı. Yine de yönetim olarak eleştirmedi diyemem

Şike konusunda Hacıosmanoğlu'na çatması gerekirken Muharrem Usta'ya çattı. Her başkan feybe şike yaptı diyemez dedi. Peki Hacıosmanoğlu neler yaptı bu süreçte? Bu da adına eksi.

Şike konusunda UEFA'dan CAS'tan ümitliyim dedi. Halbuki bu aşamaların nerdeyse bittiğini işin FIFA'ya kaldığını bilemedi. Eksi

Başkanlık konusunda da Muharrem Usta'ya çattı. İlla başkanlık istiyor dedi. Sonra bizim koltuk kavgamız, sevdamız yok dedi. Bu da adına eksi yazıldı

Usülsüz üyeler konusunda mücadelesini yapacağız ama ne kadar etkili olur bilemem dedi. Sonra sunucunun üstelemesiyle sonuna kadar mücadelesini vereceğiz dedi. Ama bunu feybe ile kavga etmeyeceğiz söylemleri üzerine eklediğimizde "Olursa olur, olmazsa ne yapayım yani" fikir yapısı oluşuyor. Yine de günah almak istemem

Sonuç olarak hakkında fikrim değişmedi. Yerel imkanlarla ulusal zirve kulübünü ayakta tutamazsınız. Bu hayaldir. Kulüp ulusa açılmalı; maddiyaten, maneviyaten, insan kaynağı açısından ve beyin gücü potansiyelinden, yerel anlayışlarla mahrum bırakılmamalıdır
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 10:02.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih K.
                            • 01.05.2013
                            • 7403
                            • Ankara

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
                            Eğer aynı şartlar altında İstanbul 30 bine oynasın Trabzonsporluluğuma nokta koyarım. Hayatımda ilk kez böyle bir cümle kuruyorum. Çünkü burdan Plütona yürüyerek gitmek kadar imkansız bu. Bir şeyi demek için demeyin Fatih Bey.
                            En altta kalan falan değiliz. Buyrun son yılların stadyum doluluk oranlarına bakın.
                            Ve olimpiyat örneğini istanbulu savunmak için vermeyin. Çünkü komik oluyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımın Türkiyenin 4 bir yanından otobüsler gelerek Trabzon başta, "1 maçta" orayı doldurmasindan doğal ne gibi bir olay var?
                            Trabzonspor Türkiye'nin her yerinde taraftarı olan bir takım.
                            Trabzonspor bugün İstanbulda maç organizasyonu yapsın en az 30 bin bilet satılmazsa bende Trabzonsporluluğumu bırakırım. 25.000 kişilik stat ile 40-50 bin kişilik statları karşılaştırıyorsunuz burada. Adamlar 52 binlik statta 30 bin kişi ile oynuyor Trabzonda 15-16 bine oynanınca doluluk oranı fazla oluyor. Ne yapayım ben o oranı? Şunu sorayım yada Trabzonspor en son ne zaman taraftarın etkisiyle puan aldı veya kötü oynayan takım kendine geldi?

Zaten meselede maçların İstanbulda oynanması değil. Olayın prensipleri açısından olamayacak bir şeydir kabul ediyorum ama sizi tenzih ederek söylüyorum çoğu Trabzonlunun maça gitmediği takımı yuhalamaktan başka bir şey yapmadığı halde "Trabzonspor bizimdir başka yere gidemez" demesi. Bütün herkesin ağzında Dortmund olalım, Porto olalım ama takım sadece iyi oynarsa maça gideriz. Bana pek tutarlı gelmiyor ama herkesin görüşüne saygı duyarım.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bera B.
                              • 15.09.2006
                              • 7153
                              • Ürün Tasarımcısı
                              • İstanbul

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
                              Hekimoğlu Usta'nın yanında yer almayarak büyük hata yapmıştı başkan olması mümkün değildir.. 6 Aralık günü sandıklar açıldığında yaptı yanlışı anlayacak ama çok geç olacak kendisi için..
                              Böyle giderse bizim için de çok geç olacak.

Yorum

• Aydın Danış
                                Forum Yöneticisi
                                • 04.08.2011
                                • 3511
                                • Sanat Yönetmeni
                                • İstanbul

Bence Hekimoğlunun Usta ile birleşmesi gerekli biran önce, bende çok pasif ve çok tek düze algısı bırakdı bu adam... Usülsüz oylarla İHO'nun kazanmasına karşılık artık birşeyler yapmalı.. Muharrem Usta geçen seferkinden çok isteniyor yanlız bunuda göz ardı etmemek lazım...
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...