KONGREYE DOĞRU | Celil Hekimoğlu BMN Radyo'daydı.. | Yayının Kaydı Sf. 8

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ESER
    • 20.07.2008
    • 9828
    • Avrupa Diğer

IHO'nun yerle bir ettigi kulübün ekonomok tablosunu düzenlemek adina kisa ve uzun vadede ne gibi projeleri var?

Yorum

• Enisc
      • 12.06.2013
      • 2500
      • Trabzon

İstifa kriteriniz nedir ? Ne olursa / olmazsa istifa edersiniz ? Yapamayacağınızı anladığınız an bırakır mısınız yoksa görev süreniz boyunca ne olursa olsun koltukta kalmaya devam eder misiniz ?

Mahkeme kararlarına bile direnen 2. bir Hacıosmanoğlu vakası yaşamak istemediğimden soruyorum.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ozan Yılmaz
        Forum Yöneticisi
        • 10.12.2013
        • 14472
        • CPA
        • İstanbul

Trabzonspor'a başkan olma amacı nedir?
        Futbol ve diğer branşlar için kısa ve uzun vadeli hedef öncelikleri nelerdir?
        1461 Trabzon ile ilgili düşüncesi nedir?
        Basketbol takımındaki mevcut yönetim yapısı ile devam etmeyi düşünüyor mu?
        Alt yapı için yeni bir proje veya genç futbolcu kazanımı için yapmayı düşündüğü her hangi bir çalışması olacak mı?
        Başarı ve başarısızlık ölçütleri nedir?
        Şike mücadelesi konusunda izleyeceği yolu anlatabilir mi?

Teşekkürler şimdiden...
        Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Adem Akyüz'

Basketbol takımının Trabzonspor bünyesine katılması konusunda ne düşünüyor?

Yargıtay'ın vermiş olduğu karar konusunda düşünceleri nedir? Hukukçulardan bilgi aldı mı? Zira düşmüş yönetimin almış olduğu kongre ile seçilirse muhtemelen o kongre de mahkemelik olacak..

Taraftar gruplarıyla iletişimi nasıl olacak? Tek bir çatı altında toplamak için herhangi bir düşüncesi veya planı var mıdır?
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Adem Akyüz'

Bu başlık geride kalmasın..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Mehmet BAŞ
              • 27.02.2007
              • 7667
              • Hukuk, Sosyal Hizmet
              • Manisa

1. Başkan seçilirse teknik direktör değişikliği düşünüyor mu?

2. Kulübün futbolculara ödeyemediği hak edişleri söz konusu. Bu rakam 20 -30 Milyon TL gibi zikrediliyor. Ayrıca kısa vadede kulübün 50 Milyon TL'den fazla ödemesi gereken para var. Bu parayı karşılayabilecek bir ekiple mi geliyor?

3. Taraftarlar olarak Muharrem USTA ile birleşmenizi istiyoruz. Bu konudaki fikirleriniz nedir?

Yorum

• CEMEFKER
                • 19.09.2007
                • 6479
                • free
                • Yalova

Başkan olursa Şampiyonluk hedefleri arasında mı?

Şampiyonluğu olmazsa olmaz görüyorsa bunu kaç içerisinde elde edebileceğini düşünüyor ?

Şampiyonluğa ulaşmak için TS'nin önündeki en büyük engeller olan tff ve kurulları üzerinde etkili olmak nasıl bir çalışma ve diyalog içerisinde olacak ?
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                  • 19.06.2004
                  • 13707
                  • Avukat
                  • İstanbul

Sorular için yarın son...
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Misafir

sevgili adminim u sadıkoğlu sorarmısınız şenol güneşi tekrar hocamız olarak geri getirebilirmi ?

bu kolpa bjk şenol hoca sayesinde uçtu gitti ayrıca bursayıda coşturmuştu bu ligin açık ara en iyi hocası ş.güneştir.

birde azizle ve federasyonla savaşmaya gücü yeticekmi?

teşekkürler adminim ronin sordu dersiniz

Yorum

• Gökhan Uzun

Eğitim durumu, yabancı dil bilgisi, iş deneyimleri, medeni durumu vs...

Kısaca CV'sini özet geçebilir mi?
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• ucurum
                        • 13.01.2006
                        • 3522
                        • Ankara

SORULAR:

Daha önce Muharrem USTA'nın listesinden adaydınız.
                        Herkes biliyordu Muharrem USTA aday olacaktı.
                        Siz aday olmasaydınız yeni başkan Muharrem USTA olacaktı siz de listesinde...

Şu an aday olarak Muharrem USTA'nın oylarını böleceksiniz?

Son 2 yılda ne değişti? Muharrem USTA'dan koptunuz?

Oyların bölünmesi ile tekrar başkan olma olasılığı nükseden İHO başkan olursa vicdanınız rahat olacak mı?

YOKSA BİRİLERİNİN TALİMATIYLA MI BAŞKAN ADAYI OLDUNUZ SIRF OYLAR BÖLÜNSÜN DİYE!!!

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                          • 03.02.2012
                          • 28168
                          • Metalurji Mühendisi
                          • Zonguldak

Muharrem USTA adaylığını açıkla
                          Biz de rahatlayalım sen de rahatla
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
                            • 03.02.2012
                            • 28168
                            • Metalurji Mühendisi
                            • Zonguldak

6 Aralık'ta İHO başkan seçilirse ki akıllara düşmesi bile kabus olur, TS tarihe gömülür.

Davamızı kapalı kapılar ardında satan haindir kendisi.

Kulübümüzün itibarını sıfırlayan zattır kendisi.

Tüm Anadolu kulüplerini kendisine ve TS camiasına düşman eden biridir.

Kulüp tarihinin en büyük cezalarını aldıran kabadayıdır.

UEFA bizim neyimize deyip, kulübü daha 10. haftada şampiyonluğa havlu attıran bir büyük düşünürdür.

7 Aralık 2015 sabahı Trabzonspor efsanesinin küllerinden doğacağı anların başlayacağı bir gün olur inşallah.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• TSelif
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 02.04.2005
                              • 18990
                              • Ziraat mühendisi
                              • Trabzon

Metin ile kulüp üyeleri bölümünde şöyle bir konuşma oldu aramızda. Çok da mantıklı geldi bana Metin'in yorum...

Alıntı TSelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Yalnız Metin şöyle bir durum var. Celil Hekimoğlu yaklaşık bir yıldır hazırlanıyor bu iş için. Şimdi ortaya çıkıp herhangi birinin "gel benim başkanlığımda birleşelim" demeye hakkı var mı ... ne kadar doğru bir hareket olur bilmiyorum açıkçası.

Mollasalihoğlu;
                              Başkan ben olayım dememiş de, sanırım büyükler karar versin hangimizin başkan olacağına gibi bir şey demiş.

Haa iki şekilde de Hekimoğlu kabul etmiyorum dese kimse bir şey diyemez herhalde

Ama "tamam, devir çatışma devri değil, ilk kongrede sen ol, ikincide ben olayım" dese, başarılı bir ilk dönemde, ikincinin parlayan yıldızı olurdu.

Bu konuyu düşünsün derim ben Hekimoğlu valla billa efsane olur bu davranışı...
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Faik Yılmaz
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 01.09.2004
                                • 26228
                                • Trabzon

Aklımdaki sorular :

1-Trabzonspor'a hizmet etmek için illaki başkan olmak mı gerekiyor ? Neden bütün adaylar birleşemeyip toplumsal tabanı geniş olan güçlü bir yönetim oluşturamıyoruz ?

2-Başkan seçilirse Sadri Şener'in ilk dönemindeki gibi ucuz bir kombine kampanyası düşünür mü ?

3-Amatör futbola ilgisini biliyoruz. Amatör futbol takımlarındaki yetenekleri Trabzonspora kazandırmak adına amatör futbol klüpleri ile profesyonel klüpler arasında köprü kurmayı düşünürler mi ?

4-Trabzonspor Dergisi'nin Trabzona bile gelmesi basıldığı ayın sonunu buluyor. Bu konudaki mağduriyetimizi bugüne kadar kimse çözemedi. Kendisinin düşüncelerini alabilirmiyiz. ?
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...